Općenito > Generalno o skuterima

gilera vxr 200

<< < (2/2)

sven_vx:
ako uzme neki "ubijen" vxr za 9000kn morat ce ulozit odprilike 4000kn da bi ga doveo u dobro stanje...naci to je 13000kn,za 13000kn se da nac dosta dobar vxr koji netreba slagat itd...opet mu je bolje uzet vec neki u jebenom stanju,a ne neki ubijen i onda ga slagat i bit bez prijevoza 1mj...rade uzmes nesto dobro i samo tocis i to je to...

marko209vx:

--- Citat: sven_sp180 - 20 Travanj, 2009, 22:57:42 ---ako uzme neki "ubijen" vxr za 9000kn morat ce ulozit odprilike 4000kn da bi ga doveo u dobro stanje...naci to je 13000kn,za 13000kn se da nac dosta dobar vxr koji netreba slagat itd...opet mu je bolje uzet vec neki u jebenom stanju,a ne neki ubijen i onda ga slagat i bit bez prijevoza 1mj...rade uzmes nesto dobro i samo tocis i to je to...

--- Kraj citata ---
a coj uvisi o sreci, i o tvom znanju... npr ja ni da sam lud nebi za vx dap vise od 11, za vxr vise od 12 da je ma neznam kako ocuvan.... naravno o starijem modelu je rijec... jer ga za jako male pare se da slozit pic mic, naravno uz svoj rad bez placanja majstora  :icon_thumright:

delboy1987:
ok. hvala svima na odgovorima!! imam jos jedno pitanje (pa sad da ne otvaram novu temu). trebao bi i poloziti vozacku za doticni skuter pa me sad zanima jel mogu polagat odmah "A" kategoriju ili ne posto imam 21g. posjedujem "B" kategoriju. al sam cuo da sad ima ono nesto "A1" i "A2". i kolko bi me ta vozacka kostala??

veka84sb:
Nemozes polagati za A , trebas imati napunjene 24 god!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju