Tehnički kutak > Tuning skutera

problem na visionu 2 (stop svjetlo)

<< < (2/2)

sprint_:
znam da nema ali mislio sam da sam previse stegao kocnicu...pa da ona sama po malo koci i onda se pali svjetlo...ali eto nije do toga jer sam skroz otpustio onaj kolut...mozd je nest do kontakta :dontknow: ???

SlowRider:
Vjerojatno je problem u prekidacu koji se nalazi na rucici kocnice. Pokusaj odspojiti jednu od 2 zice koje idu u prekidac i skuziti ces gdje je problem.

sprint_:
moram skidati plastike da dodjem do prekidaca,,,ili...btw. hvala vam svima na pomoci :notworthy: :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: sprint_ - 19 Travanj, 2009, 12:05:40 ---moram skidati plastike da dodjem do prekidaca,,,ili...btw. hvala vam svima na pomoci :notworthy: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Moras skinuti plastike volana, mozes i samo prednju polovicu. Vidjeti ces kabel koji ide u rucicu kocnice i prekidac...

sprint_:
evo rjesio sam problem,,,skinuo sam plastike volana...i nasao sam kabal koji je spojen na rucicu kocnice...vidio sam da je ona zastita kozna ispucala...pa sam tu stavio izolir trakicu i problem rjesen :toothy10:.....slowrider hvala ti :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju