Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje u vezi kita

<< < (10/11) > >>

luna500rr:

--- Citat: sanatorium - 10 Svibanj, 2009, 07:38:03 ---ej da ne otvaram nova tema imam jedno pitanje e dali karburator keihin 14mm so diznu 88 bi bio davolan za malossi sport i tecnigas-next-r i da koje bi bile mozne posledice ako karb je mal

--- Kraj citata ---

ako je karb mali, mozda ti se bude malo bolje grijao, ali ako ti je ustelana smjesa, sve ce bit ok :icon_thumright:
ali zato s tim karbom neces izvuci punu snagu iz tog kita :confused5:

sanatorium:

--- Citat: luna500rr - 10 Svibanj, 2009, 11:26:41 ---ako je karb mali, mozda ti se bude malo bolje grijao, ali ako ti je ustelana smjesa, sve ce bit ok :icon_thumright:
ali zato s tim karbom neces izvuci punu snagu iz tog kita :confused5:

--- Kraj citata ---

ma to znam da nece ideti isto kao s neki karb od 19 ili 17.5mm ali pitam dali so keihin 14mm dizna 88 bi mogao da sj**** kita ( vidio sam neki slucaj kako je klip imao rupu i zaribao)

luna500rr:

--- Citat: sanatorium - 10 Svibanj, 2009, 12:46:59 ---ma to znam da nece ideti isto kao s neki karb od 19 ili 17.5mm ali pitam dali so keihin 14mm dizna 88 bi mogao da s***** kita ( vidio sam neki slucaj kako je klip imao rupu i zaribao)

--- Kraj citata ---

od pretople svjecice nastaje rupa na klipu :hello:
ako je karb ustelan ni 4mm karb nebi nastetio kitu. Ako je rastelan moze se grijati i zaribati zbog siromasne smjese. Ako je prebogata smjesa isto se mogu dogoditi problemi, neznam koji, al znam da slabije radi i trokira :dontknow:

benelli:
evo da ne otvaram novu temu sad kad sam stavio kit sam stavio phva od 17.5 i cini mi se da malo previse trosi a dizna je od 90 sta vi kazete koju da stavim pri ruci mi je jedna od 78 ubiti to ima sfx i reko mi je da ce mi dat pa dali bi ta bila dobra ili je pre mala

Losinj:
da to je malo veliko,inace sa 80 se jako moze dobro ustimat taj karbic,barem onaj iz malossi pakiranja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju