Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje u vezi kita
Losinj:
--- Citat: dhorvat - 19 Travanj, 2009, 18:56:19 ---malossi sport je najslabiji od tih triju kiteva, dokazano na minarelliju i piaggiu i najlošiju završnu obradu ima i od najlošijeg materijala je napravljen od ta tri. Tak da ako imaš nešto a drugo nisi probao, onda nemoj ni hvaliti :nono:
Polini sport je odličan, a ako imaš karbonske lamelice već onda stavi trophyja koji ih u paketu nema, ali je zato sve skupa nešto jeftiniji :icon_thumright:
Makar, dobar je malossi sport al koliko čujem od ostalih, nebi ga ponovno uzimali :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
probo sam ja i polini i malossi ista stvar,oboje idu
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 19 Travanj, 2009, 18:56:19 ---malossi sport je najslabiji od tih triju kiteva, dokazano na minarelliju i piaggiu i najlošiju završnu obradu ima i od najlošijeg materijala je napravljen od ta tri. Tak da ako imaš nešto a drugo nisi probao, onda nemoj ni hvaliti :nono:
--- Kraj citata ---
Moram priznati da je i meni trophy bolji od malossi sporta, nije neka velika razlika, ali neke sitnice... inace sve je to skoro isto sto se tice performansi, mozes ti imati "bolji", ali ako nije prijenos slozen stvari postaju drugacije.
rolly:
--- Citat: Losinj - 19 Travanj, 2009, 21:08:54 ---probo sam ja i polini i malossi ista stvar,oboje idu
--- Kraj citata ---
Pa nema veze dal ide il ne...ja sam sva tri imao u rukama i stavljao ih na skut,i istina je šta je neko napisao da malossi ima najlošiju završnu obradu...trophy i polini su po meni puuuuno bolji kitevi od malossi sporta,ne samo performanse nego trajnost i obrada
benelli:
evo danas sam bio kupit malossi sport jer trophy nisu imali ali sad imam jedan mali problem sve sam rastavio i ostali su mi lezajevi na radilici pa ako mi neko moze rec kako da ih skinem :help:
luna500rr:
radapcigerom, druge ti nema, mozes samo ostetit radilicu bez njega :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju