Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje u vezi kita

<< < (5/11) > >>

benelli:
da to sam cuo za polini da je malo jaci ali da i krace traje a da molossi i trophy su priguseni,ja u jamahu dt stavljam valvoline polusinteticko neki aerox je gore nacrtan

Losinj:
sinko moj to izmedju trophy-a,malossi-a,polinia-a su sitne nijanse, ja ti preporucujem malossi jer ga i sam imam, i to kad se ustima leti i vise nego treba...tako da....

vuk:

--- Citat: gianelli - 19 Travanj, 2009, 13:14:21 ---koliko dode  litra tog ulja? ja mislim prec na silkolene.

i jos pitanje u vezi ulja da ne otvaram novu temu,
koje bi ulje bilo preporucljivo za apriliu mx 125 i yamahu dt 125?

--- Kraj citata ---

za apriliu je preporućeno motul 710 ulje, litra je ravno 100 kn.ja ga isto koristim i nije bilo nikakvih problema. a za yamahu neznam koje ulje ide.

charnel:

--- Citat: vuk - 19 Travanj, 2009, 16:34:11 ---za apriliu je preporućeno motul 710 ulje, litra je ravno 100 kn.ja ga isto koristim i nije bilo nikakvih problema. a za yamahu neznam koje ulje ide.

--- Kraj citata ---
ja isto to koristim, sve 5

dhorvat:

--- Citat: Losinj - 19 Travanj, 2009, 16:24:34 ---sinko moj to izmedju trophy-a,malossi-a,polinia-a su sitne nijanse, ja ti preporucujem malossi jer ga i sam imam, i to kad se ustima leti i vise nego treba...tako da....

--- Kraj citata ---

malossi sport je najslabiji od tih triju kiteva, dokazano na minarelliju i piaggiu i najlošiju završnu obradu ima i od najlošijeg materijala je napravljen od ta tri. Tak da ako imaš nešto a drugo nisi probao, onda nemoj ni hvaliti  :nono:

Polini sport je odličan, a ako imaš karbonske lamelice već onda stavi trophyja koji ih u paketu nema, ali je zato sve skupa nešto jeftiniji  :icon_thumright:

Makar, dobar je malossi sport al koliko čujem od ostalih, nebi ga ponovno uzimali  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju