Ostalo > Sportski kutak

HRVATSKA-MAKEDONIJA

<< < (3/4) > >>

Hrastinski:
na kraju ipak naša pobjeda od 2:1

Mr J:

--- Citat: IZd - 23 Ožujak, 2007, 16:07:09 ---3-1, Kretanje rezultata 0-1 Pandev, 1-1 Eduardo, 2-1 Miki R., 3-1 Balaban (ako ostane u igri do kraja ili njegova zamjena)

--- Kraj citata ---

Skoro pa svaka cast!

StreetRunner:
a čoviče iznenadili su me makedonci.Momci znaju igrat ali kvaliteta je presudila :dontknow: :glasses9: :frajer:

IZd:

--- Citat: Mr J - 25 Ožujak, 2007, 09:31:00 ---
--- Citat: IZd - 23 Ožujak, 2007, 16:07:09 ---3-1, Kretanje rezultata 0-1 Pandev, 1-1 Eduardo, 2-1 Miki R., 3-1 Balaban (ako ostane u igri do kraja ili njegova zamjena)

--- Kraj citata ---

Skoro pa svaka cast!

--- Kraj citata ---

Pogodio sam strijelce naše - Eduardo i Srna (zamjena za Mikija), kao i kretanje rezultata. Mogao bih ući koji put u kladionicu  :icon_scratch: :icon_biggrin:

Punisher:

--- Citat: IZd - 25 Ožujak, 2007, 22:11:54 ---
--- Citat: Mr J - 25 Ožujak, 2007, 09:31:00 ---

--- Kraj citata ---

Skoro pa svaka cast!

--- Kraj citata ---

Pogodio sam strijelce naše - Eduardo i Srna (zamjena za Mikija), kao i kretanje rezultata. Mogao bih ući koji put u kladionicu  :icon_scratch: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ja se nedam navuć na kladionicu... zapravo me nikad nije privlačila, još pogotovo ako vam kažem da nisam baš neki pratitelj nogometa (ili ostalih sportova - osim formule od ove sezone  :toothy12:, tako da ni ne znam na što bi se kladio...  :laughing7:
Ugl... dobili smo (da, gledao sam utakmicu  :glasses9:) i prvo poluvrijeme mi je ispijalo živce što su nam radili i kako su nam zabili gol... a drugo je bilo puuuuuuuuno bolje. Svaka čast  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju