Ostalo > Foto, video, music...

debilna pandurija-ko in da ovakvo auto

<< < (3/3)

Dino st:
Ma budale stave ograničenje na onu cest do stobreča 70 i onda nabiju presretača da piše kazne j#bo in bog mater cigansku tamo niko nevozi ispod 100 pa ni oni

luna500rr:

--- Citat: Dino st - 19 Travanj, 2009, 23:06:20 ---Ma budale stave ograničenje na onu cest do stobreča 70 i onda nabiju presretača da piše kazne j#bo in bog mater cigansku tamo niko nevozi ispod 100 pa ni oni

--- Kraj citata ---

Potpis
Kod Ugljana jos gore, i na onom pravcu iz Drnisa prema Sibeniku :angry9:

vx:

--- Citat: vx - 19 Travanj, 2009, 21:16:21 ---http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,135723.0.html  a pogledaj ovo   :dontknow:

--- Kraj citata ---

evo sad san dozna, koga je ovo skupilo kod vatrogasaca.  :'(  čovik bi mi svaki dan proša isprid kuće. šta je njegov ziko sve priživija, a ko ga sve nije ozija, jedan put je i u more upa..., a uvik je on polakovozija , uvik bi ga pozdravija kad bi ga vidija. a nosija je onaj šljem koji mu i njie puno značija.

ja mislin da je on iša presporo na brzoj cesti i pandur mu nije moga procjenit brzinu. nadan se da će bit bolje

Mr J:

--- Citat: mrcina - 19 Travanj, 2009, 19:27:10 ---ovo nije policijsko vozilo ovo bi prije bilo vozilo vlade ili nekog ministarstva jer samo oni imaju takva vozila sa svjetlima na njima.

--- Kraj citata ---

ATJ Lucko, Cobre imaju takve touraege... (znam iz 1. ruke)  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju