Ostalo > Motocikli
Honda CR 500 2T SUPERMOTO
Dox:
prodana za nekaj alata susedu a on je prodal dalje kolko sam skuzil pricu , uglavnom covek se vozi i nece prodati, ja bi jednu raspadnutu za cim manje para da restauriram :)
dvotaktnimanijak:
tvornica snova :klanj:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
gile1996:
dobro,sad znamo na čemu smo ali ja ću se svejedno probat raspitati i doći do tog tipa koji ju sad ima,pa ako bude novosti,objavim ih tu,bez obaveze i obećanja a pogotovo žurbe,uglavnom-čim nešto doznam budem objavio a čini mi se da negdje u okolici Opatije ima i Husky ili KTM 490 ili 500,nisam siguran,probat ću doznati štogod,pa ako bude šta,isto objavim ovdje,toliko dečki zasad,pozdrav svima :hello:
hard_enduro:
cr 500 je nevozljiv motor, ja imam cagivu wmx 250 2t cross i to sa iridijum svjecicom dize svih 5 brzina na gas, sa obicnom svjecicom 3 i 4.....ugl motor treba poštelat al prodajem ga za 1000 eura
u icicima je jedan Husaberg fs 640, u mihoticima ktm 525, ima jos par ktmova, gas gas i par husaberga al to se vozi po šumi :headbang: :headbang:
ugl 250 cross kad ulovi okretaje čupa ruke s volana, a tek šta radi 500 2t - smrt
i ima jedna rg 500 na friziranju u op :toothy9:
TomTomislav:
Ova cr 500 je kod frenda završila,taj koji ju je prodavao je malo bio cudan,kao da ima kupce al ipak moj frend kupio,mašinu je odma raskopao,dao pojačati blokove,plasticifirat i pjeskarit mašinu,novi ležaji,itddd...
Ako ko treba kakav cr,nek se javi na pm...Mislim na 250 125...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju