Ostalo > Motocikli
Honda CR 500 2T SUPERMOTO
igor.sb:
--- Citat: black-rox - 12 Svibanj, 2009, 10:23:22 ---Bila je ispred garaže nije bilo potrebe ju stavljat u garažu :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
jasno
al da je bila u garazi tvoj post bi isao ''imao sam cr 500 2t prerađena u sm....'' :toothy11: :frajer: :icon_tongue:
black-rox:
--- Citat: igor.sb - 12 Svibanj, 2009, 13:44:48 ---jasno
al da je bila u garazi tvoj post bi isao ''imao sam cr 500 2t prerađena u sm....'' :toothy11: :frajer: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Pa da je bila kod mene paqr mjeseci onda bi bilo imao sam cr 500,a ovako nisam,za ove šta su kod mene po par mjeseci to je već ko moje naviko sam na njih :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
lik-bj:
ja sam imo hondu cr 125 ima 40-45ks motor ide ko lud samo što takvi motori troše gorivo a i troše karike i klipove cilindre a bogme i energiju ja sam se vozio po šumama a na stazi nakon dva kruga si strgan jer za taj sport treba jeb... kondicija a i bogme jako dubok đep.
White:
--- Citat: lik-bj - 16 Svibanj, 2009, 19:37:19 ---ja sam imo hondu cr 125 ima 40-45ks motor ide ko lud samo što takvi motori troše gorivo a i troše karike i klipove cilindre a bogme i energiju ja sam se vozio po šumama a na stazi nakon dva kruga si strgan jer za taj sport treba jeb... kondicija a i bogme jako dubok đep.
--- Kraj citata ---
za svaku poštenu crossu trebaš imat jake ruke...,a tek trke kad vozis po par km pa stalno gore dolje....pripravnost sam taka mora biti...
Poggiali:
iss kako brutalno :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju