Ostalo > Svijet računala i mobitela

Najprljaviji komp na svijetu!!

<< < (3/4) > >>

speedburn2:
taj vise nikad nece raditi kao nekad, uvijek ce bit spor !!!!!!!!!!

vekyyy:
pa sta je tu sad cudno ako komp ima prasine i paucine :S decko sigurno se nerazumije u racunala a taj komp je sigurno vec dugo kod njega pa ga se sigurno i neusudi otvarat i to se dogodi.. jeb ga meni je komp stalno otvoren i svaki pola mjeseca ga moram malo ocistit jer se nakupi prasine..a recimo da je komp kod njega 2-3 god i nije ga otvaral nist cudno

Biker(ss):

--- Citat: vekyyy - 19 Travanj, 2009, 09:39:41 ---pa sta je tu sad cudno ako komp ima prasine i paucine :S decko sigurno se nerazumije u racunala a taj komp je sigurno vec dugo kod njega pa ga se sigurno i neusudi otvarat i to se dogodi.. jeb ga meni je komp stalno otvoren i svaki pola mjeseca ga moram malo ocistit jer se nakupi prasine..a recimo da je komp kod njega 2-3 god i nije ga otvaral nist cudno

--- Kraj citata ---

A valjda ima dosta prašine doma...ja ga nisam čistio 3 godine pa nije izgledao ovako

vekyyy:

--- Citat: Biker(ss) - 19 Travanj, 2009, 09:57:15 ---A valjda ima dosta prašine doma...ja ga nisam čistio 3 godine pa nije izgledao ovako

--- Kraj citata ---

nemora znacit.. ovisi di ti je komp.. meni je komp na podu a u sobi isto nemam prasine pa kupi prasinu ko lud.. ovisi di mu stoji komp..

dhorvat:
Od kad slažem kompove, moram priznati da ovo još nisam vidio  :o :o :o

Uvijek ispuhujem kompresorom slične situacije, al brijem da bi ovo bilo nešto slično ko dim atomske bombe  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju