Tehnički kutak > Tuning skutera

Kewey matrix 50 cdi i tuning

<< < (6/8) > >>

zule020:
Trenutno na fabrickim jer neznam još koji da kupim za taj motor auspuh koji bi na kit pasao i htio sam pitat jesi ti mjenjao cdi jer je u njemu blokada skuzili smo da je u bubini bolje pali i tako ali neide od 60 više

cvele60:
Vece g***o od spuha nisam vido,jedan momak sa foruma seko da vidi sta ima unutra,a ima svasta :icon_biggrin: dobro motor i radi sa njim...Kupi bilo koji rezonantni  za minarelli,odgovara...
A ja nisam menjao CDI jer nije bilo potrebe[2005god] i imam sigurno preko 9000+ob. :icon_thumright:

zule020:
Od minarelija sve paše kazeš jer su mi neki rekli da bi onda trebao prepravljat nosaće na nekim rezonatnim  ako mi mozes napisat šta si ti sve stavio da si malo pomognem jer više ludim sa tim motorom barem da ide više od toga .Delortov karburator cu stavit sljedeci tjedan pa cu opet vidjet kako ide, ili cak ovih dana vidjet sta narucit od auspuha

pajo:
uzmi rađe neki rezonatni auspuh.(od minarellija)a za kar,ako je gore mikuni 16(što mislim da je)ne trebaš mijenjat ako ne želiš?.sasvim je ok za gus. :icon_thumright:

zule020:
Treba mi pomoć Hitno Dogodilo mi se da mi je motor poceo sam ubrzavat i skuzili smo da je do čoka jer kad ga izvadimo i stavimo prst i pustimo malo zraka motor normalno radi a kad stavimo cok neradi uzeli smo od drugog motora cok sto je ispravan  stavili i opet isto samo ubrza i ugasi mislimo da je oko struje dali ima ko šemu struje tog motora ili nešto da pomogne da se otkloni kvar jer trebam na reg vec je istekla prije mjesec dana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju