Općenito > Generalno o skuterima
Runner sp 180
giannelli:
zanimaju me dojmovi o tom skuteru, razmisljao sam prodat svoga i uzet si sp-a, nasao sam za 11.000kn vrlo ocuvanog sp-a 2000godina ja mislim 19.000km preso.
sad zanima me, kako on stoji s odrzavanjem, dal je odrzavanje kao nakitan 50ccm ili?
kad bi se preporucilo karike i klip mjenjat?
naravno odmah sam razmisljao o tuningu, tj zamijenit stare djelove novima ako postoji potreba.
preradom cilindra dal se moze jos vise izvuc iz sp-a, ili je to cisto bacanje para bez reze?
Utroba-FX:
ej...
ako imas para za ulivat svaki dan 30kn u njega onda OK...i ulje svaka 2tjedna 100kn...
neman pojma al ima bas malo ocuvanih SP-a,ja sam isto ima 2 tjedna kupia jednog i da sam 12tkn za njega...nadam se da je dobar al vrime ce pokazat jel ili nije...
Neznam svi govore za tog SP-a ka da je R1-dinica...motor nista posebno meni vec 2.po redu...i vise sam ima posla oko svog VXa nego sad sa SP-om...
sta bi ti stavlja 172ccm i te pi*darije...zasto...bolje ostavit tvornicki pa dok traje traje nego uvik čačkat oko njega...
Jedino sta neki govore da radilice brzo odu,al meni ni na FX-u ni na bivsem SP-u radilice nisu bile sjebane..bar koliko ja znam...UGL...skuter ka i svaki drugi..ka i tvoj SR samo sta ide za 30km/h brze... :dontknow:
giannelli:
nisam mislio kitat sp-a, samo mozda katalizator iz spuha izvadit i ako ima smisla cilindar preradit, da ne bude kao svaki sp u gradu. :laughing7:
ja mislim da je ovaj sp sto imam u planu vrlo ocuvan, covjek ima 30 mozda malo jace godina, i prvi je vlasnik, hrapave plastike lakirao na novo serijska boja na njemu. razmotrit cu to jos.
jel 19.000km puno za sp-a, jel potrebno karike mjenjat ili mogu one jos dosta?
Utroba-FX:
e pa uzmi od tog starog...osim ako stari nije neki stunter pa ga cima nakolo...
ako je dujin moga 200,000 tisuca pric onda nije puno tih 19tkm.... :laughing7:
gokiSP:
--- Citat: gianelli - 17 Travanj, 2009, 23:23:55 ---nisam mislio kitat sp-a, samo mozda katalizator iz spuha izvadit i ako ima smisla cilindar preradit, da ne bude kao svaki sp u gradu. :laughing7:
ja mislim da je ovaj sp sto imam u planu vrlo ocuvan, covjek ima 30 mozda malo jace godina, i prvi je vlasnik, hrapave plastike lakirao na novo serijska boja na njemu. razmotrit cu to jos.
jel 19.000km puno za sp-a, jel potrebno karike mjenjat ili mogu one jos dosta?
--- Kraj citata ---
sp nema katalizator u spuhu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju