Tehnički kutak > Styling skutera
eXtreme Scooter Audio
TebreX:
Eo konacno da vam predstavim i moju makinen...Znaci Keeway Hurricane kupljen u Junu 2008 godine. Na skuteru je za sada radjen samo styling, ali samo zbog toga jer je pod garancijom vishe od godinu dana, ja bi voleo, al ako mi se nesto sjebe da ne moram da placam kad mogu da vec iskoristim...
E od stylinga su za sada radjene nalepnice na prednjim plastikama, uskoro i na zadnjim... Narucio sam distancer amortizera, trebalo bi da stigne sledece nedelje...Posle praznika secem zadnju plastiku (nosac tablice)...
Evo sad najnoviji projekat, ubaceni su zvucnici u "gepek", dosta sam se potrudio, malo video secka ne znam zasto, i izgleda sam previshe zvucnike odvio pa malo cvili... Sutra cu staviti malo tishi snimak, nadam se.
Eto tako...
Molim vas pisite ovde sve vashe hvale i kritike
pozdrav
vktr:
a svak će ti ovdje reć da je to "seljo" tuning :toothy12: al ne znam meni je to ok, negdje kad si s ekipicom, pusti se zika i čilanje uz žižu i tak, imo sam i ja, ali više nemam jer su zgorili i jer se stalno praznio akumulator pa je kurbla često radila :icon_biggrin: a sad više ni kurble nemam pa da i hoću ne mogu
a za kvalitetu zvuka je teško reć prek filmića ak si ti zadovoljan onda super :hello:
TebreX:
jao hvala puno :D
MAST3r_77:
lijepo napravljeno :icon_thumright:
samo baci neki kvalitetniji snimak
luna500rr:
lipo, daj bolji snimak digitalcem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju