Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

6. moto susreti SLAV. BROD

<< < (10/29) > >>

devilldey:

--- Citat: veka84sb - 01 Svibanj, 2009, 10:08:02 ---Upravu si, samo kako mozes usporediti susret koji skupi 1000-2000 ljudi mozda i susret koji privuce 10.000 do ocekivanih 15.000 izmedju 20.000 ove godine u  Slavonski Brod!!! Financijama koje su potrebne ostalim motoklubovima za susret nemozes kod nas platiti samo Uriah Heep sto ce svirati...jel znas koliko oni kostaju? Vjerujem da nemas pojma ni tko su!

Necu vise komentirati ,nema smisla.

--- Kraj citata ---

Ja sam slušao Uriah Heep još dok si ti piškio u pelene i zato ne polemiziraj.  :jerk: Ta rasprava se vodila jako dugo na motorima. Ja sam samo napomenuo da oni naplačuju ulaz iako bi tu lovu mogli namaknut na druge načine. Uostalom nije me ni briga jer su mi predaleko. Odo ja sutra malo do Makarske....

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 17 Travanj, 2009, 07:21:58 ---Susret je poznat po doboroj organizaciji i bogatom programu ,pa tko moze neka dodje ,bit ce i vise nego dobro. Do sada ovih godina odnos motori-skuteri je bio ok ,nije bilo diskriminacije bilo kakvog oblika ako na to mislite. Ulaz je za sve jednak (motori ,auti,bicikli...) Policija je uvjek bila fer i korektna, znaci nije bilo zaustavljanja, puno se toga toleliralo ,npr nenosenje kacige ,tablice koje se ne vide ,brza voznja ...samo ipak treba imati malo vozacke kulture i znati gdje je granica. Na susretu bude stvarno puno ljudi ,motorista i onih koji nikada nisu sjeli na motor.

efz,dhorvat,dottore jel tko dolazi?

--- Kraj citata ---

Bacio si me u razmišljanje sad  :icon_biggrin:

Ako dođem, dolazim sa skuterom  :icon_thumright: Plaća bude sad iza ovog vikenda tak da...  :toothy3:  Mogo bi i dottorea nagovorit bez puno muke  :laughing9:  :laughing7:

igor.sb:

--- Citat: devilldey - 01 Svibanj, 2009, 12:12:36 ---Ja sam slušao Uriah Heep još dok si ti piškio u pelene i zato ne polemiziraj.  :jerk: Ta rasprava se vodila jako dugo na motorima. Ja sam samo napomenuo da oni naplačuju ulaz iako bi tu lovu mogli namaknut na druge načine. Uostalom nije me ni briga jer su mi predaleko. Odo ja sutra malo do Makarske....

--- Kraj citata ---

rasprava oko cijene se vodi svake godine na motorima, zar mora i ovdje?  :toothy9: :toothy9:  :icon_tongue:

devilldey:
Nemora . Ja sam samo napomenuo tu sitnicu a neki su odma počeli vadit noževe u obranu MK Brod.

[SB]Replica 180:

--- Citat: devilldey - 01 Svibanj, 2009, 12:21:58 ---Nemora . Ja sam samo napomenuo tu sitnicu a neki su odma počeli vadit noževe u obranu MK Brod.

--- Kraj citata ---
evo ja sam i Broda, i ne branim Mk Brod  :toothy9: :toothy9:  , ako treba pozovem ja istomisljenike  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju