Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
6. moto susreti SLAV. BROD
..::IVKULJA::..:
dolazi nas pun k**ra*,al cemo autom doc,nemrem natovarit sve na motor
Keky.sb:
tko će vas sve pohvatat tamo? de napišite si na čelo nickove sa foruma ili samo MS da se pronađemo.
replicu ne tražite jer on nesmije na poloj. :la: :beah:
lucky_boy:
Runner 50, crni, TT na njemu, županjske table, parkiran ce bit vjerojatno tamo kod zadnje kucice u koloni od onih par, kod one kao male birtije, tamo smo bili svake godine, nadam se i ove..uostalom, mislim da ce moj bit jedini crni runner zupanjskih tablica, tak da...vidimo se...valda ce netko od domacina bit srdacan pa pocastit kojim tocenim... :icon_biggrin:
[SB]Replica 180:
--- Citat: Keky.sb - 28 Travanj, 2009, 02:08:36 ---tko će vas sve pohvatat tamo? de napišite si na čelo nickove sa foruma ili samo MS da se pronađemo.
replicu ne tražite jer on nesmije na poloj. :la: :beah:
--- Kraj citata ---
replica se ponovio, pa ostaje u os ove god! lijep provod svima zelim! :headbang: :headbang:
gaso999:
trebamo se dogovoriti da se nademo na poloju.
evo ja castim gajbom piva kad se dogovorimo :toothy9: .
radit cu na parkingu pa neznam koliko cu imati vremena ali za naci se sa ekipom uvjek.(za karte me nepitajte)
imat cu sator(vjerovatno) na igralistu iza kucica kao i prosle godine pa tko hoce nek dode.
svi su dobrodosli.
kontakt : crni derbi GP1 open jedini u sb sa YASUNI R CARBON ;D ili mozda jedini yasuni u brodu ::)
ako treba dam i broj mob.
s policijom je sve dogovoreno.
znaci nema kaciga na glavi i zaustavljanja ako nisi napravio kakvu pi*dariju.
ako vrijeme posluzi ocekuje se oko 15 do 20 tisuca ljudi.
bit ce to ludnica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju