Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
6. moto susreti SLAV. BROD
2TDottore:
jbt pa nismo bili svjesni da nam drustvo rade i mali zeleni.......tak je bio dobar susret da su nas odlucili posjetit....... :laughing7:
http://www.24sata.hr/news/clanak/na-aeromiting-u-sl-brodu-odlucili-su-svratiti-i-nlo-i/116158/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
veka84sb:
hahaha postajemo i vise nego planetarno poznati po susretima...
2TDottore:
medju-vanzemaljsko-planetarno MEGA popularni....... :u_plac:
dhorvat:
Malo sam "čačkao" po ovoj temi i vidio sam da mi je promakla snimka defilea kojeg je snimala tamošnja televizija ako se ne varam. :toothy11:
Prebacite klizač na 8:12 minutu i uočite dva skuteraša na srebrnom Roxu i crvenom Runneru kako se panjevi razgovaraju u vožnji :angry7: :laughing9: :laughing9:
Keky.sb:
vidi njega, ti se tek sada sjetio moto susreta. šta te uhvatila nostalgija za brodom? :toothy9:
e i da, bio sam ti prije 2 tjedna u samoboru i vidio sam te ali bio si daleko,pa se nisam htio derati, a nisam imao broj mobitela. zapio sam u onoj birtiji na onoj rječici kraj kebaba. to ti je blizu one pivnice. znaš na koju birtiju mislim? i nisi mi neki poznat tamo u samoboru. zapio sam sa društvom i konobar nam se priključio i pitao sam ga za tebe i ne zna te.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju