Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skuter Susret Rijeka
ADRO 3:
ja sam sav u bedu samo gledam slikice vas tamo po zagrebu a nikako da se nadjete malo u rijeci
ocajan sam
iso bi ja i do zagreba ali bi mi se raspo scoot do tamo
kada slozim cjelu masinu svog scoota onda cu i do zagreba
ali dajte vi tu i tamo do rijeke ima nas tu isto puno... :glasses2:
Genesis051:
Tc, tc, tc... :icon_biggrin: ma, za samo 15 dana si zakasnio da svratiš do Karlobaga... to bar nije puno... ako ti ide k'o 150... onda bi i dalje ja vodio kolonu... ja sam bio najsporiji... a tek da si vidio preticanje kamiona sa prikolicom, koji ide 50-60... a ja 65-70...
Izađem u preticanje.... zapalim cigaretu, popijem kavu, pročitam novine, poslušam vremensku prognozu na radiu (MP3)... pa se pomalo primaknem kabini kamiona...onda kamiondžiji dopizdi, pa digne nogu s gasa, tek da ne odgovara za mene...k'o za pravoga... ;D
Genesis051:
Btw. Eladio nam je zbrisao u metropolu (ili će za koji dan), ali Zox je "tu negdje".. kako stojite sa vremenom u tjednu... da popijemo nešto...npr. u Voloskom (nije Zox kriv što je "domaćin", to je kompromis za mene iz Ri, i tebe iz Lovrana - osim ako nam se još netko priključi)...
Trenutno radim svaki 3 dan, pa NE mogu 21, 24, 27 (itd) ožujka... ostale dane između, uglavnom mogu bilo koje doba (dana)...
IZd:
--- Citat: Genesis051 - 18 Ožujak, 2007, 23:38:35 ---Btw. Eladio nam je zbrisao u metropolu (ili će za koji dan), ali Zox je "tu negdje".. kako stojite sa vremenom u tjednu... da popijemo nešto...npr. u Voloskom (nije Zox kriv što je "domaćin", to je kompromis za mene iz Ri, i tebe iz Lovrana - osim ako nam se još netko priključi)...
Trenutno radim svaki 3 dan, pa NE mogu 21, 24, 27 (itd) ožujka... ostale dane između, uglavnom mogu bilo koje doba (dana)...
--- Kraj citata ---
Radno vrijeme je ludilo :toothy9:
Genesis051:
Ima i "druga strana" koja se ne da pročitati između redaka ;D ... što je taj radni dan 24 h, tj. 21. do 22. ujutro, itd. ali, kad nema posla, imam(o) i sobu s ležajem, pa se odspava malo :laughing7: ... U principu: ostaje tvoja izjava :icon_tongue: :icon_thumright: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju