Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG MC3 Baca ulje
Drnda:
pogle sa vanjske strane bloka znaci ono di je disc zadnji... ali ako je disk suh onda je vjerojatno samo ulje iz rezervara...
Disko Nindža:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Travanj, 2009, 18:26:04 ---pogle sa vanjske strane bloka znaci ono di je disc zadnji... ali ako je disk suh onda je vjerojatno samo ulje iz rezervara...
--- Kraj citata ---
Suh...
phantom:
ma skini mješalicu cijelu i oćisti i pogledaj nema što drugo biti nego to i pogledaj crijeva a ako curi po felgi vjerovatno kapa odozgo...
ichko:
Ma pusta ti sigurno na spoju izmedju crijeva ulja i rezervara ili na spoju crijeva i pumpe, ili je busno crijevo negdje, najbolje kupi novo crijevo i fino ga zategni dobro na oba kraja i nebi trebalo biti problema
Disko Nindža:
Nije crijevo nit spoj crijeva, provjerio... Najprije je da je plovak ošo... To ste trebali vidjeti kak je kapalo, sa svih strana... Ali sa tankića od ulja najviše. sa šelnice na crijevu je kapalo samo ono kaj je dokapalo odozgora po tome :) Iscurilo se kolko je trebalo, sad više ne kapa ništa. Samo ne znam kolko je iscurilo jer sam podmetnuo piksu tek kad sam došao doma tak da nemam pojma kolko je isteklo u međuvremenu, ali mislim da bar kompletan onaj gornji dio rezervara iznad plovka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju