Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mili moji...
Doomsday:
...zagrebčani, i svi koji se tako osjećaju... :icon_biggrin:
Dolazin malo u ZG najvjerojatnije u sridu, i ostat ću najvjerojatnije bar do iza vikenda... :icon_scratch:
Volija bi što više vas sa foruma upoznat, sad kad mi se pruža dobra prilika... Od danas ću bit puno manje on-line, samo povremeno, sve tamo do 02.04. ali ću ipak povirit s vrimena na vrime... Pa pišite, ako se šta organizira u ZG i tako... :icon_thumright:
Vidimo se... :toothy9:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 18 Ožujak, 2007, 20:09:35 ---...zagrebčani, i svi koji se tako osjećaju... :icon_biggrin:
Dolazin malo u ZG najvjerojatnije u sridu, i ostat ću najvjerojatnije bar do iza vikenda... :icon_scratch:
Volija bi što više vas sa foruma upoznat, sad kad mi se pruža dobra prilika... Od danas ću bit puno manje on-line, samo povremeno, sve tamo do 02.04. ali ću ipak povirit s vrimena na vrime... Pa pišite, ako se šta organizira u ZG i tako... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Evo ja bih organizirao neki meet subotu ili nedjelju...
Lagana voznjica kroz grad, normalna po propisima i onda odemo u zlatnoga medu na pivu?!
Doomsday:
Meni sve paše... Neću vozit, pa mogu pit...! :icon_thumright:
Nabaci temu u susrete, putovanja i putopise, pa ako bude interesa, vidimo se... :icon_biggrin:
IZd:
Super, unaprijed pozdravljam sve koji se nađete u ZG... :toothy10:
BiVeR:
--- Citat: Mr J - 18 Ožujak, 2007, 20:37:34 ---
--- Citat: Doomsday - 18 Ožujak, 2007, 20:09:35 ---...zagrebčani, i svi koji se tako osjećaju... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Evo ja bih organizirao neki meet subotu ili nedjelju...
Lagana voznjica kroz grad, normalna po propisima i onda odemo u zlatnoga medu na pivu?!
--- Kraj citata ---
ja ne pijem pivu...al dođem na sok.. :toothy9: ak bu motor u pogonu... jel tak Mr. J.... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju