Tehnički kutak > Styling skutera

Kao stajling ŠF2 (nešto malo "kroma" i tak)

<< < (2/7) > >>

andy:

--- Citat: vktr - 16 Travanj, 2009, 17:57:43 ---zašto bi na roxu izgledalo ko cirkus a na pežou ne  :toothy12:

ne kažem ja da  ovo na mojem nije cirkus ali po tvojim komentarima bi se reklo da nije  :toothy10:

:icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Mislio sam da nemogu nabacat sto boja na svoga iovak je ko cirkus sve nabacano i sad još to nebi mi pasalo.. Na tvom mi se paše super.. Al na moj i s mojom bojom nikak mi nejde.. :laughing1:

neer:
jao vidio sam jednog bobotiana ssav obljepljen tim lajsnama.strasno nesto  :laughing7:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: neer - 16 Travanj, 2009, 18:06:04 ---jao vidio sam jednog bobotiana ssav obljepljen tim lajsnama.strasno nesto  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Znam ja cesto vidjet jednog bolesnika sa svojim baotijenerom..lik je nabacio neki leovince,skinuo zadnje plastike sa svjetla i poljepio ga cjelog sa kojekakvim naljepnicama...  :laughing3:  :laughing3:  valjda je uvjeren da sa naljepnicama ide brze...

marko1990:

--- Citat: vktr - 16 Travanj, 2009, 17:36:02 ---Danas ja šećem baumaxom i naletim na ove krom lajsne za rub od vrata od auta i reko da nešto napravimo s tim, skupo je pun k**ra* (56 kn 2 metra toga) al ja mislim da se isplatilo  :jerk:
pa vi recite što mislite o tome.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

meni bas jebeno izgleda...kupit cu si cim vidim negdje(isto imam sf2)..... :headbang:

speed:

--- Citat: marko1990 - 17 Travanj, 2009, 12:49:45 ---meni bas jebeno izgleda...kupit cu si cim vidim negdje(isto imam sf2)..... :headbang:

--- Kraj citata ---

imas u lidl-u toga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju