Tehnički kutak > Styling skutera
Kao stajling ŠF2 (nešto malo "kroma" i tak)
andy:
Ja sa svojim pičim i do 80 i preko po noći :toothy3:
vktr:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Travanj, 2009, 17:29:58 ---meni je u zadnje vrijeme svijetlo katastrofa, a za one 35w zarulje treba izdvojiti 60 kn/kom :icon_scratch: neznam tko je tu lud
evo primjer, kratko/dugo katastrofa , ali kada drzim oba na prekidacu svijetli super i vjerojatno crpi iz akumulatora struju jer nakon minutu bude kao i kratko/dugo, tj. katastrofa, do 60 kmh se po noci moze nekako voziti, ali preko toga nije pametno...
--- Kraj citata ---
pa meni se čini da ove jače svjetle od tih 35w, samo si moram nabavit led štop i žmige jer me živcira kad mi napred blica far kak žmigaju žmige il kak stiščem kočnicu :odj: :icon_clown: :brushteeth:
ja sa svojim pičim i do 95 po noči :toothy12:
:vjestica:
Drnda:
--- Citat: vktr - 17 Travanj, 2009, 17:32:55 ---pa meni se čini da ove jače svjetle od tih 35w, samo si moram nabavit led štop i žmige jer me živcira kad mi napred blica far kak žmigaju žmige il kak stiščem kočnicu :odj: :icon_clown: :brushteeth:
ja sa svojim pičim i do 95 po noči :toothy12:
:vjestica:
--- Kraj citata ---
a jesam li ti lijepo rekao sto ce ti biti.. a to da ti dobro svijetle.. jesu i u mene jedno vrijeme, odjednom slabe... :icon_scratch:
mozda je u tebe i jaca struja.. pokusati cu vratiti one od 35 w i biti miran... a i ja picim preko 80 jer napamet znam cestu.. iako je sama rupa na rupi i jako uska...
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Drnda-1 - 17 Travanj, 2009, 17:46:07 ---a jesam li ti lijepo rekao sto ce ti biti.. a to da ti dobro svijetle.. jesu i u mene jedno vrijeme, odjednom slabe... :icon_scratch:
mozda je u tebe i jaca struja.. pokusati cu vratiti one od 35 w i biti miran... a i ja picim preko 80 jer napamet znam cestu.. iako je sama rupa na rupi i jako uska...
--- Kraj citata ---
Jel ima za kupit bluevision 35w za skut,jer neznam jel mi veca jacina pase.
vktr:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Travanj, 2009, 17:46:07 ---a jesam li ti lijepo rekao sto ce ti biti.. a to da ti dobro svijetle.. jesu i u mene jedno vrijeme, odjednom slabe... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
dobro svijetle al samo na max turaži :hbusa: i ak niš drugo nije uključeno
DOSTA SPEMA OVDJE JE RJEČ O MOJIM KROM LAJSNAMA TAKO DA... NAPRAVITE SI SVOJU TEMU :sign201:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju