Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup???
P.A.L.A.C:
ima frend malaguti team oko 15-16l trosi, moze moj i manje, al ja sa 2 rezervara predjem samo 100km, malo malo sam na benzinskoj tako da ono... :dontknow: :angry9:
ryder on the storm:
--- Citat: P.A.L.A.C - 18 Ožujak, 2007, 14:57:00 ---ima frend malaguti team oko 15-16l trosi, moze moj i manje, al ja sa 2 rezervara predjem samo 100km, malo malo sam na benzinskoj tako da ono... :dontknow: :angry9:
--- Kraj citata ---
da,meni novi runner serijala 50sp dođe na rezervu za 100km, to me najviše koči od tuninga
SlowRider:
Koliko para toliko muzike...
ADRO 3:
pa sta nije to malo previse
ja mislio ono serijala trosi okko 5-6 a kada stavis midrace kit veci karb i sve ostalo ono 8-9 najvise
upsic malo sam se preracuno stavit cu si ja rezervoar od 60 litara + ruksak sa rezervoarom na ledja pa cu vozit
Punisher:
--- Citat: ADRO 3 - 18 Ožujak, 2007, 21:25:45 ---pa sta nije to malo previse
ja mislio ono serijala trosi okko 5-6 a kada stavis midrace kit veci karb i sve ostalo ono 8-9 najvise
upsic malo sam se preracuno stavit cu si ja rezervoar od 60 litara + ruksak sa rezervoarom na ledja pa cu vozit
--- Kraj citata ---
Koliko ja znam niti jedan normalno naštelani skuter od 50ccm ne troši preko 4l/100km, jesi vidio koliko MR J-u troši a ima kit ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju