Ostalo > Motocikli

yamaha-kawasaki-honda????

<< < (3/5) > >>

luna500rr:

--- Citat: Adler - 16 Travanj, 2009, 22:16:39 ---Ne kuzim u kojem smislu mislis koliko je dobra i pouzdana na duze relacije? Zasto nebi bila dobra? Honda je Honda :toothy10:

Inace U prodaji ima jos uvjek stari model Fazera sa 78ks a zagusen je samo sa granicnikom na gasu kako su mi rekli u servisu i oni to u 99% slucajeva odmah skidaju jer to kupci i traze tako da se motor vraca na izvornih 98ks tako da mislim da je isti slucaj kod xj6 a posto mi se blizi servis na 20tkm pa cu bas pitat reda radi :winking:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
FZ6
mali leptiric koji blokira davnje full gasa, skine se samo s 8 ili 10 kljucicem pa ima 98ks

spyke#1:
1. Honda
2. Yamaha
3. Kawasaki

Mr J:

--- Citat: Adler - 16 Travanj, 2009, 22:16:39 ---Ne kuzim u kojem smislu mislis koliko je dobra i pouzdana na duze relacije? Zasto nebi bila dobra? Honda je Honda :toothy10:

Inace U prodaji ima jos uvjek stari model Fazera sa 78ks a zagusen je samo sa granicnikom na gasu kako su mi rekli u servisu i oni to u 99% slucajeva odmah skidaju jer to kupci i traze tako da se motor vraca na izvornih 98ks tako da mislim da je isti slucaj kod xj6 a posto mi se blizi servis na 20tkm pa cu bas pitat reda radi :winking:
--- Kraj citata ---

To stoji kod fazera ali ovdje ne. Naime pogledaj ispuh na xj6, potpuno je drugaciji nego kod fazera a i malo su se poigrali sa samim setupom masine... Nece biti tako jednostavno kao kod fazera ;) (ali da ce se moci u to ne sumnjam)  :icon_thumright:

Bidalot_C30:
neznam,od ova tri najlipsa mi je yamaha,kawasaki i honda mi se definitivno ne svidaju...a sad po kvaliteti koliko znam uvik je islo ovako 1.Honda
                 2.Yamaha
                 3.Kawasaki
                 4.Suzuki

BRICKS:
kawasaki :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju