Općenito > Generalno o skuterima

Sve o internet kupnji

<< < (6/9) > >>

vine5x:

--- Citat: BlackNaranča - 05 Lipanj, 2008, 20:20:31 ---evo ja sam naručivao iz njemacke i ja znam kako to ide

preporucujem da ides preko scooter center
ja sam narucivao preko njih i imam samo rjeci hvale , brzi, jednostavni i pouzdani

cjene su nize nego u hrvatskoj ali moras nadodat nekih 100-200kn poštarine dakle prijevoz od njemacke do hrvatske , ta svota ovisi o veličini paketa

onda ce ti oni na granici na tu svotu koji si platio preko kartice nabiti 22%  sto je PDV

dakle ako su djelovi oko 1300kn, nadodaj 200kn poštarine i to ti naplati scooter center na karticu, i onda na tih 1500kn na granici ti jos naplacuju 22%
kada dodes na poštu preuzeti paket morat ces platiti tih 22%

zasto sam pre zaqdovoljan scooter centerom?

5 dana od placanja roba je bila tu
1 mali dio (distancer) nije bio tu
nazvao sm scooter center, reko da fali to...u roku od 2 dana dosao je distancer za koji nisam morao nadoplatiti niti kune, ni PDV ni carinu ni nista...

--- Kraj citata ---

Preko ćega si platio ? Pay-pal ili ???

BlackNaranča:
da naravno preko paypala...

jednostavno i sigurno   8)

adem_hasic:
ljudi ja vas nista nekontam kad narucite nesto u vrijednosti od 60 eura na carini placate 22% to jest nije vise 60 eura sad je 73,2 eura i postarine u vrijednosti oko 15 eura znaci to sve ispane oko 88,2 u km 173 km znaci 25 eura vise morase platiti a sad molim nekog da mi objasni sta je to paypal i ebay

stardust:

--- Citat: adem_hasic - 31 Srpanj, 2008, 16:53:30 ---ljudi ja vas nista nekontam kad narucite nesto u vrijednosti od 60 eura na carini placate 22% to jest nije vise 60 eura sad je 73,2 eura i postarine u vrijednosti oko 15 eura znaci to sve ispane oko 88,2 u km 173 km znaci 25 eura vise morase platiti a sad molim nekog da mi objasni sta je to paypal i ebay

--- Kraj citata ---

ukratko...
ebay ti je jedna velika internet trgovina u kojoj mozesh kupovati,prodavati i bidati za predmete (iteme) a paypal ti je kompanija koja je u dilu sa ebay-om i preko koje se vrši sigurna transakcija novca za kupljeni ili prodani predmet(item) na ebay-u..
da bi se na ebay-u moglo plaćati putem paypal-a potrebno je predhodno na paypal-u registrirati svoju kreditnu ili debitnu karticu tipa mastercard,visa...etc
takoder i ebay i paypal zahtijevaju registraciju tj. svoj username i password

RimSo:
E ljudi..danas sam probao da kupim neš preko sccoter center..i izabrao i sam i na checkout..tu mi je ponudilo svašta nešto..nakon potvrde o adresi došlo je nešto oko odabira plaćanja..tu sam odabrao money order i išao dalje..tu mi se pojavila neka adresa i kliknuo sam finish..sad da li sam to kupio ili moram još šta da uradim..mislim da li je to kupovinu koju plaćam kad mi stigne isporuka..?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju