Sportski kutak > Sve vezano za stunt
evo malo i mog stuntanja :D
RideRR4EveRR:
Moram bit strog kritičar sorry. Vožnja na zadnjem nije stunt :toothy12: . Al dobro. Ovo za kacigu i ja popizdim kad mi neko govori kaj da nosim pa ti neču ništa reč za to.. Ako te ozbiljnije zanima stunt počni učit . Na parking i gasssss :icon_thumright:
aeroxtuning:
a slusaj......sve je to stunt.ne zelim se 100 posto bavit time,tako da ce na zadnju sa par poza bit sasvim dovoljno :D stunt me bas i ne zanima,koliko i luda voznja,tako da nema nista ljepse nego kad ti neko kaze ti si bolestan doslovno,kako vozis to...... #ebes pravi stunt,ovo je kad nemam sta radit :D
vpucko:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Travanj, 2009, 23:50:29 ---a slusaj......sve je to stunt.ne zelim se 100 posto bavit time,tako da ce na zadnju sa par poza bit sasvim dovoljno :D stunt me bas i ne zanima,koliko i luda voznja,tako da nema nista ljepse nego kad ti neko kaze ti si bolestan doslovno,kako vozis to...... #ebes pravi stunt,ovo je kad nemam sta radit :D
--- Kraj citata ---
vidit cemo razmisljanje za par godina...
Shomi:
Pozdrav :hello:.Jer ti je Typhoon fabricki ili...Ja vozim Typhoon-a 2009 sve fabricki i bas me zanima voznja na zadnjem tocku,probao sam ja ali samo kad se odbacim nogama mogu ga dici na zadnji.
stunt_master:
to ti je tek početak stunta...na zadnjem kotaču i te stvari al dobar si :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju