Tehnički kutak > Tuning skutera

cjene novih djelova-rox

(1/2) > >>

shegy:
zanima me gdje mogu provjeriti cjene novih djelova za roxa
konkretno : vilica prednja i tak plastike prednjeg djela... zapravo sve plastike!!
kolegu je auto udario i trebaju mi cjene da mu odbijem  :toothy3: jer mozda uzmem tog roxa

kristijanSR70:
ODBIJ 2000 KN I KUPI SI VEĆ JEDNOM SKUT DA SE VOZAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :icon_thumright: :icon_thumright:

SlowRider:
Kompletne prednje vilice su oko 3200kn, prednja polovica u plastikama oko 2000kn. Sad ovisi o trgovini za cijene... znam da su lezaji od trokuta vilice 700kn  ::)

Uglavnom preskupo, tako da se osiguranju vise isplati proglasiti totalnu stetu i procjeniti skuter po kataloskoj vrijednosti.

shegy:
ma to super... ja bi svakak polovne djelove uzimao!! sutra idem vidjeti stanje i sve javim!!
nadam se da cemo se dog nesto!

--- Citat: kristijanSR70 - 14 Travanj, 2009, 14:19:26 ---ODBIJ 2000 KN I KUPI SI VEĆ JEDNOM SKUT DA SE VOZAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma vozat cemo se!!  :toothy9:  (sam kad kupim)

shegy:

--- Citat: SlowRider - 14 Travanj, 2009, 14:41:53 ---Kompletne prednje vilice su oko 3200kn, prednja polovica u plastikama oko 2000kn. Sad ovisi o trgovini za cijene... znam da su lezaji od trokuta vilice 700kn  ::)
ovo nije normalno
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju