Tehnički kutak > Tuning skutera

Kuplung/kvačilo federi par pitanja

(1/4) > >>

vktr:
Jel moguće da s vremenom(6 godina i cca 10-12kkm) tolko oslabe federi kvačila da kad se zagrije da lovi na jako niskim okretajima, mislim i kad je hladan je već onak na granici kak bi reko horvat ali kad se zagrije onda je to za k**ra*, od 0 okretaja lovi :toothy12:
zvono nije plavo a na lamelama pretpostavljam da ima još mesa jer skoro dobro lovi kad je hladan.
remen je kevlar tak da nije do tog, a horvat tvrdi da nije fergazer..

I još ak je centralni oslabio s vremenom koje su posljedice toga?

Da si kupim original kuplung novi za 280 kn?

kristijanSR70:
čuj, ako ti je dobra kuplung još onda samo kupi nove oprugice i centralni.....men je skut super čupo na visokim okretajima iz starta i sad u zadnje vrijeme mi kad je hladan onak prvi put super povuče i gotovo zagrije se i onda vise ne starta dobro....i stvarno ja skinuo kvačilo i točno se vidi da su oprugice oslabile pa djeluju kao serijske a imao sam zute malossi....
jer točno osjetim da hvata na malim okretajima kak je veka.sb reko i onda povlači sporo.....uzmi nove oprugice

dino_sk:
nove oprugice

i sta bi ova slika trebala znacit da si glavonja ili  ::)

vktr:
nema nigdje niko ove faking federe :(
zvao na sve strane, probao čak otić s federom u pijađjo da probam usporedit s nekim drugim federima, razlika između federa sa pedesetke i ove je negdje 1-2 milimetra u dužini, i negdje 3 zavoja više na mom. a ovi za vxove (2911236) je gro veći od mog i ima više zavoja
znam da ćete prasnut u smjeh kad ovo čujete, ali otišo sam kod nekog lika koji radi federe inače ovak, odnio mu jednog za uzorak i preksutra će bit gotovo, onda ćemo vidit jel bu kaj iz toga, reko sam da napravi 20% tvrđi :jerk:
mislim da niš ne bu s toga ali treba probat, zakaj ne  :toothy11:

a original federe ne mogu kupit neg samo cjelo kvačilo u kompletu 280 kn, ne dam iz principa, gamad francuska lopovska
ak niš vratim serijalicu dok čekam malosijev set izvana

vktr:
evo taj neki lik mi napravio federe, i ko bi reko-to radi, al opet nije dovoljno tvrdo, je malo tvrđe od prošlih al  nije to meni dosta, al me sad brine druga stvar ne valja odjednom ubrzanje ono 50-60kmh na dalje, zašto to.
centralni feder nisam mjenjo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju