Tehnički kutak > Tuning skutera

vibracija kod auspuha

<< < (2/3) > >>

luna500rr:

--- Citat: kristijanSR70 - 14 Travanj, 2009, 13:36:35 ---neznam točno ali to često čujem na ovom modelu spuha ko da neko lanac iz njega izvlači...upravo tako

--- Kraj citata ---

klapa li bez tog stitnika na spuhu?

kristijanSR70:
da nemogu ti opisat taj zvuk kao da neki stroj za pjeskarenje radi unutra onaš šušti ....nemog opisat to...osobito na stalkeru..
pozzz stalkerašima  :hello: :hello:

Aleks:
Meni je isto lupkalo nesto, nemogu sad opisat zvuk, ali uglavnom, isto je mljelo nesto, i evo sta je bilo...

Raspao mi se igličasti od kvačila alnasera. Probaj otvorit deklo, skinut variomat i vidjet, mozda je to.

ddady:

--- Citat: kristijanSR70 - 14 Travanj, 2009, 13:36:35 ---neznam točno ali to često čujem na ovom modelu spuha ko da neko lanac iz njega izvlači...upravo tako

--- Kraj citata ---
upravo tako,ono stvarno se ruzno cuje jos na mom skuteru toliko je glasno da se cuje na 10m...ajde valjda je neko imao isti problem pa rijesio pa ce nama pomoci...

ddady:

--- Citat: Aleks - 14 Travanj, 2009, 18:16:35 ---Meni je isto lupkalo nesto, nemogu sad opisat zvuk, ali uglavnom, isto je mljelo nesto, i evo sta je bilo...

Raspao mi se igličasti od kvačila alnasera. Probaj otvorit deklo, skinut variomat i vidjet, mozda je to.

--- Kraj citata ---
de ti meni reci kako se taj dio tacno zove pa ako nije skup da ga odma mijenjam?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju