Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 125 2004 slaba max. brzina

<< < (6/7) > >>

Giz:

--- Citat: charnel - 17 Travanj, 2009, 19:34:11 ---evo ja izmjerio na base setupu na ravnici 106 po gps-u (120po satu) sa serijskom getribom
i ne znam koliki su mi okretaji jer nemam turceler.

--- Kraj citata ---

To je to. Kit mu nosi puno.  :icon_thumright:

veka84sb:
Runner stari modeli na krajnjoj lazu oko 15km/h svi odreda ako im sat nije diran.

Marekvz1:

--- Citat: veka84sb - 18 Travanj, 2009, 18:26:21 ---Runner stari modeli na krajnjoj lazu oko 15km/h svi odreda ako im sat nije diran.

--- Kraj citata ---

al moj ide ziher 80,na satu i zaprav.

gazimestanivoje:
a jel možem ja doznat kolko dodje štelanje ventila u servisu?
Bar okvirno.

istipa622:
Znam da je tema stara ali nema veze...imam samo nešto za pitat pa da ne otvaram za to novu temu.
Danas smo se vozili dva frenda i ja... jedan vozi vx 2006, drugi derbi senda sm 125 a ja tomos sm 125...
znači sve 4 t 125 mašine, dva na šaltanje i jedan skuter.
E sada, mi smo se vozili po nekoj ravnici i meni je pokazivao brzinomjer oko 97 km/h, frendu na derbiju isto tako dok je ovom na vx-u onaj digitalni pokazivao 118 km/h.
Tu je počela prepirka koji sat više laže i za koliko, onda smo mjerili sa GPS-om... svi troje smo navukli 99 km/h po ravnom po GPS-u.
Znači zaključak je bio da njegov kilometar sat na runneru laže za cca 20 km/h.

ako ima netko da zna kolka je točna brzia vx-a 125 neka reče pa da ovo riješimo.
Ja sam 100% siguran da njemu na runneru laže ali on to naravno nikako nemože prihatit pa mu to moram nekako dokazat  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju