Tehnički kutak > Tuning skutera

koci mi kotac

(1/5) > >>

Drnda:
problem mi je u zadnjemu disku , zapravo koci samo od sebe, mogu okrenuti rukom ali kada zavrtim napravi pola kruga i stane, osjeti se jako..
pokusao sam odviti malo ona 2 sarafa koje drze nosac i celjusti jedno uz drugo, jedan saraf na celjustima sam malo olabavio, drugi nisam mogao jer nisam imao kljuca, ali i dalje isto sve
prije 1000 km sam vidio da su mi pakne pri samome kraju, ali ih jos nisam promijenio..

sven_vx:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Travanj, 2009, 22:04:35 ---problem mi je u zadnjemu disku , zapravo koci samo od sebe, mogu okrenuti rukom ali kada zavrtim napravi pola kruga i stane, osjeti se jako..
pokusao sam odviti malo ona 2 sarafa koje drze nosac i celjusti jedno uz drugo, jedan saraf na celjustima sam malo olabavio, drugi nisam mogao jer nisam imao kljuca, ali i dalje isto sve
prije 1000 km sam vidio da su mi pakne pri samome kraju, ali ih jos nisam promijenio..

--- Kraj citata ---
onda ti je do pakni...zamjeni ih i valjda ce se normalno vrtit... :icon_scratch:

Drnda:
a ne znam ti bas jel samo do njih...

sven_vx:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Travanj, 2009, 22:14:48 ---a ne znam ti bas jel samo do njih...

--- Kraj citata ---
a jbg...ovako i onako ih moras promjenit kad su pri kraju...kad stavis nove i dalje se tesko okrece trazis dalje sta bi moglo bit...

Iwo SR Tuono:
skineš čeljusti, očistiš ih, zamjeniš gumice, sastaviš, novo ulje, odzračiš i vozi.

Ja sam vozio po kiši sad par mjeseci i imam sad problema jer mi zadnja kočnica nekad ne vrati pa se pregije i ostanem bez nje...i mene čeka to rastavljanje isto  :angry7: :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju