Općenito > Generalno o skuterima
iskustvo sa yasuni Z
PROOF:
--- Citat: ChRiStIaN - 15 Travanj, 2009, 15:39:11 ---pa PROOF je metalac :laughing6:
--- Kraj citata ---
nikad :) ja sam skinjara :)
Rossi:
istina i Z i R imaju pomalo metalan zvuk....to nikad nisam volio ni kod auti a ni kod motora...kad prolazim npr sa scooterom izmedju zgrada sa Yasnui R ...sve mi se cini da su mi svi sarafi odvrnuti i da zveckaju od metal kako se cudno cuje...na otvorenom je vec ok zvuk....od auspuha sto sam ja dosad cuo najbolji mi je zvuk imo RR.....
Pupo:
--- Citat: PROOF - 15 Travanj, 2009, 22:11:53 ---nikad :) ja sam skinjara :)
--- Kraj citata ---
hahahahhaa
U varaždinu skinjare beru cvijeće po parkovima koliko su opasni. A i nisam ih vidio baš previše.
malo offa, nemojte zamjerit
Shiltac:
--- Citat: Rossi - 16 Travanj, 2009, 11:46:50 ---istina i Z i R imaju pomalo metalan zvuk....to nikad nisam volio ni kod auti a ni kod motora...kad prolazim npr sa scooterom izmedju zgrada sa Yasnui R ...sve mi se cini da su mi svi sarafi odvrnuti i da zveckaju od metal kako se cudno cuje...na otvorenom je vec ok zvuk....od auspuha sto sam ja dosad cuo najbolji mi je zvuk imo RR.....
--- Kraj citata ---
i zx ima dobar..
dino_sk:
--- Citat: Rossi - 16 Travanj, 2009, 11:46:50 ---....od auspuha sto sam ja dosad cuo najbolji mi je zvuk imo RR.....
--- Kraj citata ---
nisi cuo malossi mhr repliku onda :icon_biggrin: :icon_biggrin: :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju