Općenito > Generalno o skuterima

iskustvo sa yasuni Z

<< < (2/5) > >>

PROOF:

--- Citat: ChRiStIaN - 15 Travanj, 2009, 15:39:11 ---pa PROOF je metalac  :laughing6:

--- Kraj citata ---
nikad :) ja sam skinjara :)

Rossi:
istina i Z i R imaju pomalo metalan zvuk....to nikad nisam volio ni kod auti a ni kod motora...kad prolazim npr sa scooterom izmedju zgrada sa Yasnui R ...sve mi se cini da su mi svi sarafi odvrnuti i da zveckaju od metal kako se cudno cuje...na otvorenom je vec ok zvuk....od auspuha sto sam ja dosad cuo najbolji mi je  zvuk imo RR.....

Pupo:

--- Citat: PROOF - 15 Travanj, 2009, 22:11:53 ---nikad :) ja sam skinjara :)

--- Kraj citata ---

hahahahhaa
U varaždinu skinjare beru cvijeće po parkovima koliko su opasni. A i nisam ih vidio baš previše.

malo offa, nemojte zamjerit

Shiltac:

--- Citat: Rossi - 16 Travanj, 2009, 11:46:50 ---istina i Z i R imaju pomalo metalan zvuk....to nikad nisam volio ni kod auti a ni kod motora...kad prolazim npr sa scooterom izmedju zgrada sa Yasnui R ...sve mi se cini da su mi svi sarafi odvrnuti i da zveckaju od metal kako se cudno cuje...na otvorenom je vec ok zvuk....od auspuha sto sam ja dosad cuo najbolji mi je  zvuk imo RR.....

--- Kraj citata ---

i zx ima dobar..

dino_sk:

--- Citat: Rossi - 16 Travanj, 2009, 11:46:50 ---....od auspuha sto sam ja dosad cuo najbolji mi je  zvuk imo RR.....

--- Kraj citata ---
nisi cuo malossi mhr repliku onda  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju