Općenito > Generalno o skuterima

SR150 ili SP180

<< < (8/11) > >>

Bruno1990:
e ovaj zadnji mi se svida.. :toothy3:

neka tako bude..

ps. sory na offu al imam ti ja felgu za sr-a pa ak ces slagat pola pola javi na pm :laughing6: :laughing6: :laughing6:  :hello:

speed:
fora projekat

Bruno1990:

--- Citat: speed - 13 Travanj, 2009, 23:57:07 ---fora projekat

--- Kraj citata ---
predobar je projekt pogledao sam sve stranice...samo da je ostao naranđasto crni bio bi predobar..

ovako ova šljkoasta boja(malo pa je geyski..) al ok je..  :icon_thumright:

RideRR4EveRR:
eh sad... Imo sam obadva. Odnosno sp-a sam imo sr-a sad imam 125 (ista mašina ko 150 samo druga trmogrupa) Ovo AC i LC  :icon_scratch: . Ja sam ju uzo baš zato šta je ac. Radi stunta. Neda mi se objašnjavat zašto . Uglavnom na strani sr-a upravljiviji , izdržljiviji , (meni ljepši) , lakši , iza tank (meni paše  :icon_biggrin: ) itd. Uglavnom neda mi se nabrajat dalje. Ima jednostavno likova kojima paše sp i gotovo. Opčenito zato kaj je 50 % jači lol. Najbolje da probaš negdje ako možeš provozat oba dva pa vidit. I ovo za hlađenje opet lol. Imam 3 tjedna motor napravio 2800 km a da ne govorim kolko je vožnji u komadu bilo. Motor ima 23 iljade nikad otvaran. Otvorim neki dan ,  Klip iz profila tvornički "bjel"  nema mikroskopski sitnu crnu točkicu lol . Otvori sp-a na 23 iljade.  :toothy12:

Shiltac:
nisam još vozio ni jedan, trebo bi je oba probat pa da vidim..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju