Općenito > Generalno o skuterima
SR150 ili SP180
[SB]Replica 180:
imao i jedno i drugo, ni sam vise ne znam sta je bolje i koje bi uzeo :toothy9: :toothy9:
i jedno i drugo imaju prednosti i manje!
ako jos jednom procitam ovae gluposti od dugom putu s AC, ili cu se namejerno ozlijediti ili cu napraviti roadtrip do Tokija, da razrjesimo tu temu :glasses9: :frajer:
(ja sam s AC napravio 450km, u komadu ,stajanje samo za gorivo tankat!, 0 stajanja za odmor mene/masine i sl. )
Drnda:
--- Citat: sanatorium - 13 Travanj, 2009, 22:03:59 ---pa SR nemoze zakuhati zato sto nema vodeno vadenje ( so to nema i vodu ) moze samo brze da zagreje zato sto ima vazdusno a SP ima vodeno ladenje i on moze prokuhati ali to je retkost ( jedino ako vozis skut a vidis da motor pregreva ) ali zato on ima bolje ladenje
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
stark1:
kraljaa jbt
dije vpucko da otvori temu o njemu
isseee
igor.sb:
--- Citat: Shiltac - 13 Travanj, 2009, 22:01:28 ---
kolko kratke?
--- Kraj citata ---
ive se zajeb... :toothy12: :toothy12:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 13 Travanj, 2009, 22:05:02 ---imao i jedno i drugo, ni sam vise ne znam sta je bolje i koje bi uzeo :toothy9: :toothy9:
i jedno i drugo imaju prednosti i manje!
ako jos jednom procitam ovae gluposti od dugom putu s AC, ili cu se namejerno ozlijediti ili cu napraviti roadtrip do Tokija, da razrjesimo tu temu :glasses9: :frajer:
(ja sam s AC napravio 450km, u komadu ,stajanje samo za gorivo tankat!, 0 stajanja za odmor mene/masine i sl. )
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
i ostatak napravljene kilometraze 80% toga je bilo 100km u komadu opterecenje cca 200+ kg :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Nikon:
--- Citat: igor.sb - 13 Travanj, 2009, 20:55:10 ---zadnji disk je plug n play za staviti na srku, djelova se uvijek ima, tko kaze da nema lud je :laughing6: :laughing6:
vodeno hlađenje sta ce ti to??
--- Kraj citata ---
je felga, disk, glavcina, klista zadnja, posuda s pumpom, stipa i crivo...
dok to nadje polovno s pristojnim cijenama otegnit ce papke...
novo preskupo..
... jedino mi srka draga sta se ne krivi ko runnerica :toothy11:
ako mu ne smeta sta ide sporije od sp-a ... srce isto kuca pod dupetom.. palis i vozis..
:toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju