Općenito > Generalno o skuterima
SR150 ili SP180
speed:
--- Citat: sanatorium - 13 Travanj, 2009, 21:32:21 ---pa SP je vodeno ladenje so to je i snaznij i mozes ga voziti i na duze relacije ( ali i zato je skupje odrzavanje u smislu djelova primer SP ima vodena pumpa puno vise creva oko ladenje ladilnik i sl ) SR je dobar ali jedina mana je to sto mislim da ga nemozed voziti bas puno posto je asdusno ladenje
--- Kraj citata ---
buduci inzinjer u gilleri.... :icon_thumright:
PROOF:
--- Citat: sanatorium - 13 Travanj, 2009, 21:32:21 ---pa SP je vodeno ladenje so to je i snaznij i mozes ga voziti i na duze relacije ( ali i zato je skupje odrzavanje u smislu djelova primer SP ima vodena pumpa puno vise creva oko ladenje ladilnik i sl ) SR je dobar ali jedina mana je to sto mislim da ga nemozed voziti bas puno posto je asdusno ladenje
--- Kraj citata ---
jel te pece kad takvu glupost izvalis?
te-te-ac:
gledaj sta god samo da je u boljem stanju i da je sto manje otvarna i razdrkavan..
vise sam za SRa. . jednostavniji .. i tako to..
vjecita dilema .. SP vs. SR lol
Iwo SR Tuono:
SR150
staviš disk iza i voziš se na kratke relacije :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sanatorium:
--- Kraj citata ---
ajde cim ste toliko pametni recite sto je glupost u ovaj post
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju