Tehnički kutak > Tuning skutera
digitalni brzinomjer
Sugar:
kolko sam ja skuzio,nisi promjenio puz(ono na kotacu) nego samo sajlu?
Mr J:
--- Citat: Sugar - 19 Ožujak, 2007, 16:40:14 ---kolko sam ja skuzio,nisi promjenio puz(ono na kotacu) nego samo sajlu?
--- Kraj citata ---
digitalni je... ima magnet i senzor
dream_killer:
Magnet je na tocku...i senzor nasuprot njega...kabel sa senzorom je orginalni dio koji se jednostavno utakne u uticnicu...
da li mozda postoji nekakva propisana udaljenost od magneta i senzora ???
moze li magnet bit neisprvan
StreetRunner:
a znate li vi kako se vraćaju kilometri na mojoj gileri.Sat mi nije digitalni a stari me nešto jebe za kilometražu koju napravin( iša san prije par vikenda u Imotski cca. 130km sve skupa tako da san mora objašnjavat di san bija)
Mr J:
--- Citat: StreetRunner - 19 Ožujak, 2007, 18:28:05 ---a znate li vi kako se vraćaju kilometri na mojoj gileri.Sat mi nije digitalni a stari me nešto jebe za kilometražu koju napravin( iša san prije par vikenda u Imotski cca. 130km sve skupa tako da san mora objašnjavat di san bija)
--- Kraj citata ---
ovo je offtopic ali ajde da ti odgovorim, nesto se radi sa busilicom, jer treba onaj puzni vijak okretati u drugom smjeru...
Dakle skines ga tamo kod kotaca i stavis taj dio u busilicu i vrti... (nadam se da tako ide)
on topic: pa sumnjam da se udaljenost mijenjala ako je visina magneta jednaka... Magnet ne moze ne raditi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju