Općenito > Propisi
prijepis....
Adler:
--- Citat: benelli - 13 Travanj, 2009, 21:57:36 ---ma mozes 100% prepisat ja sam bio ti kazem kad sam kupio dt sam imao 15god nisam bio punoljetan nisam imao godine za dozvolu a kamoli dozvolu i bio kod javnog bilježnika potpisao rijesio kupoprodajni i onda u poreznu i to je to a tako sam sad i 491 isto samo sta se za 50 ne treba platit porez
--- Kraj citata ---
A jesi osobnu imao?
Mislim da je neko od roditelja ipak isao sa tobom kod biljeznika :icon_scratch:
--- Citat: sven_sp180 - 13 Travanj, 2009, 19:24:09 ---onda nemoram staru vuc sa sobom po SB-u... :headbang: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Moj savjet nazovi i pitaj posto ga mozes prepisat ali kod kupovine mozda ti treba roditelj potpisat a to bi ti Alonso najbolje zna.
sven_vx:
ajde di su sad 3alfa3 i ostali...treba mi hitno ta informacija... :help:
benelli:
pa je ti kazem kako je bilo kod mene,pa bio je stari samnom al u ured od javnog biljeznika smo isli samo ja i onaj koji mi ga je prodao,mozes ti pitat i alfu i koga oces..... ali ja mislim ako sam ja mogo da onda je takav zakon i nebi smijelo bit problema,a osobna mi se tek radila tako da ni osobnu jos nisam imao nego sam dao pasoš,mogu ti ako bas oces slikat kupoprodajni a potvrdit ce ti sfx koje sam godiste i vidit ces da sam imao 15god
pazdrkan:
--- Citat: sven_sp180 - 13 Travanj, 2009, 19:19:49 ---ja sam cuo kao fitnu da mogu prepisat motor na sebe,ali ga nemogu prodat dok ne budem puniljetan... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ja sam kupovao od maloljetnika, motor je bio na njemu i postupak je bio da je majka od malog morala ić na socijalnu službu po neku potvrdu da on to može prodat...ustvari ona ga je kao zastupala i kod bilježnika se radio poseban ugovor koji je frajer naplatio 600 kn...potpisala ga majka i bila je priložena ta potvrda.....imam je ovdje al trenutno nemam fotić da vam poslikam....
sven_vx:
isao danas na blef u SB po motor i mogao sam prepisat motor na sebe makar sam maloljetan...samo sta ga nemogu prodat dok ne budem punoljetan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju