Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight 2 - slabo vuče
Nisic:
A K&N flter koliko koshta i shta to doprinosi moturu??Jel se isplati kupovati ga?? :hello: :hello: :hello:
Znaci ima 5 blokada?
goci1990:
ma kakvih 5 blokada. imas na variomatu (iza gdje su rolice) i na auspuhu. barem je tako u mom slucaju
Nisic:
Pa ja sam prilicno siguran da ima 5 blokada to su:variometar,2 na auspuhu,elektricna i na prenosu bar ja tako mislim ali ti takodje mozesh da mu stavljash lakshe rolnice i koliko sam ja upoznat 2 granule u karburatoru kazu da tad ide extra ali i da dosta troshi. :toothy9: :toothy9: I molio bih da mi neko odgovori na pitanje na prethodnom postu za K&N filter? :help: :help: :help:
motov3x:
jesu li ti mijenjali remen kad si ga vozio na servis, jer meni je u brijeg spustao brzinu sa 85-90 na 60 zbog remena i onda kad sam stavio drugi vukao je u brijeg ko i na ravnom, ajde ono 5 kmh manje!!!!
Lazo:
--- Citat: Nisic - 17 Kolovoz, 2009, 19:18:19 ---Pa ja sam prilicno siguran da ima 5 blokada to su:variometar,2 na auspuhu,elektricna i na prenosu bar ja tako mislim ali ti takodje mozesh da mu stavljash lakshe rolnice i koliko sam ja upoznat 2 granule u karburatoru kazu da tad ide extra ali i da dosta troshi. :toothy9: :toothy9: I molio bih da mi neko odgovori na pitanje na prethodnom postu za K&N filter? :help: :help: :help:
--- Kraj citata ---
variomat ti je dio prijenosa i na njemu je blokada, imaš na auspuhu sljepo crijevo koje odrežeš i to ti je to što se tiče blokada... imaš i zablokiranu struju na 9000 okretaja koju nemoraš dirat jer ti zx nevrti ni toliko (odblokira se stavljanjem odblokiranog cdi-a) ... na karburatoru nemaš blokadu nego imaš tunel i lulicu koje nemoj skidat ni slučajno ako neznaš poštelat karburator poslje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju