Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight 2 - slabo vuče
Drnda:
eto jesam rekao da je do rolica.. a na koju šalicu ti mislis....
filip190:
pardon... rekli su mi da je "šalica"... sad na računu vidim da je variomatic.... :toothy3:
generalRage1982hrv:
--- Citat: filip190 - 17 Travanj, 2009, 15:26:55 ---ne, blokadu na auspuhu nema... a struja....hmm... mjenjo sam svječicu neki dan.... ništa bolje...
lulica?! hmm?! :dontknow:
Kupit ću rolice... probat ću nać od 7,5 - 8 grama... Sutra možda raskopam pa fotkam.... ne vjerujem da bi rolice otišle za 2 dana... jer su na servisu rekli da je sve odlično, pa tako i rolice... ništa mi nisu htjeli mjenjati... samo su očistili sve i promjenili sva ulja te skinuli blokadu...
--- Kraj citata ---
hmm pitanje
jesi li slucajno petljao oko karburatora ili usisa ? (skidao, dodavao, čačkao po šarafičima)
samo pitam
Drnda:
nesto mi tu smrdi.. variomat seriski sam je sigurno preko 300 kn, a ne vjerujem da ti on moze otici ikako (znam kako moze ,ali ne vjerujem da se to dogodilo) a seriske rolice od 7.9 gr su u mene 83 kn u servisu.. tako da te netko mulja..
filip190:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Svibanj, 2009, 21:29:37 ---nesto mi tu smrdi.. variomat seriski sam je sigurno preko 300 kn, a ne vjerujem da ti on moze otici ikako (znam kako moze ,ali ne vjerujem da se to dogodilo) a seriske rolice od 7.9 gr su u mene 83 kn u servisu.. tako da te netko mulja..
--- Kraj citata ---
varomat je 190 kn, nove rolice sa Jet Force-a 67 kn ...evo i računa
variomat je otišao... hmmm... dva se voze... brdovit kraj... ode jako lagano!
oko karburatora i usisa nisam petljao... nisam otvarao motora... ne kužim se baš u to pa ga rađe vozim u servis
BTW. skuter sad dobro ide... puno je jači u brijeg... ali mu je max. malo manja... to možda dok ne sjedne sve na svoje mjesto...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju