Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
malaguti fantom(fanrox) due +
smmania:
evo da i ja predstavim svoj projekt ,uglavnom motor sam kupio od decka koji je imao prometnu snjim te je pao popucale su plastike ,iskrivile vilice,volan iskrivljen ajmo rec totalno unisteno stanje
evo slike kada je dosao kod mene u kakvom je stanju bio
i sad smo krenuli prvo sa stavljanjem disk masine,nabavio sam disk masinu od roxa sa felgom i kompletnim kocionim sistemom brembo i opletnim lajtunzima i novom sava sporty mc29 gumom te rastavio blokove te nabavio sljedece dijelove sta idu na nju
TOP due+
TOP nardo
dellorto 21+malossi e13
mallossi mhr usisne lamelice
mallossi vario +role 3.6 g
malossi crveni centralni
mallossi kevlar
serijska radilica sa polini klipnjačom sa polini hpc radilice
nakon svega ovog ici ce estetika :bad look na prednju masku , bgm drag volan (bijeli) ,plastike na novo farbat u crno naranđastu kombinaciju,nanovo tapicirat sic, stage6 digitalne satove stavit
fatal1ty:
jednostavnije ti je,bolje,pametnije kupiti RMS super racing radilicu s punim polutkama dođe oko 900kn nego kemijat serijsku s nekom jačom klipnjačom,a i pitanje kak će to držati ;).Kad sve već kupuješ jel nije pametno odma i radilicu kupiti ?
I da treba ti bolje kvačilo do serijskog,zato jer će ti serijsko i s najtvrđim federima hvatati na preniskim okretajima i nećeš skuter nikad uštelati kako spada !
Ako nemaš para uzmi malossi fly i pukni gore plave federe,a ako imaš malo više para deltu i isto plave federe a nategneš ih naravno po potrebi,vidiš po okretajima i ponašanju skutera šta ti treba.Role su ti ugrubo dobre 3,6 makar nevidim zašto ne kupiti i 3,3 te 3.8,u svakom slučaju dobro dođu nekad ili ih prodaš ako netrebaju.Crveni centralni ti je pretvrd i netreba ti,žuti malossi uzmi i nećeš pogriješiti
smmania:
problem su financije,odmah bi uzeo neku da imam tolko para
fatal1ty:
Gle kolko para toliko muzike,taj tvoj setup kakav ti slažeš kada se kupuje novo dođe oko 1000 eura.
Svi misle da je to dođeš na plac i nakupuješ dijelova za 1000kn ko za tomosa,ali to nejde tak.Je da možeš naći jeftinije polovnih dijelova i to uvijek treba gledati,ali bolje produlji slaganje za mjesec dva pa imaj sve kak treba nego imat muke nakon mjesec dana vožnje i to tko zna kakve...vjeruj mi prošo sam sa svojim aeroxom prije sve i svašta i ako nemaš sve šta treba nemoj ni slagati ;)
smmania:
ne zuri mi se nigdje gledam da je do sredine 6 mjeseca gotov ,a od dijelova mi fali jos radilica i delta i to je to tako da sam ubrzo stime ,nadam se ....ako prodajes sta od tog dvoje javi jer vidim da si i ti imao midrace setup
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju