Općenito > Trgovine
Skuter Peugeot speedfight 2 50cm
n0n4m3:
2 deca :o
ja uzea 4 deca crne obicne i jos bocicu onog mat aditiva .. za cili motor :toothy12:
ako triba plava .. nju nemam ;D to mi prvo otislo :toothy12: imam jos jednu al tu sebi cuvam jer sam napravio neki tuning undertail :toothy12:
Ivan0705:
Dečki bok!
Evo danas na prvi radni dan, sam odmah ujutro odjurio u Peugeot salon u Savskoj i saznao cijene koje nisu uopće strašne, ali je bed da niš nemaju odnosno nemaju ono kaj meni treba, jer u kombinaciji crno sa žutim se ne isporučuju skuteri na hr.tržište.Može se naručiti ono kaj meni treba, ali treba čekati oko mjesec dana.Dakle sad ču vam reči što zapravo meni treba:lijevi bočni pokrov onaj bliže prema zadnjoj polovini ispod sica. Da pojasnim, to je dio sa bravicom za dizanje sica.Ustanovili smo da trebam prednju masku u kojoj su integrirana svjetla .Znači samo prednja plastika bez svjetala i to sve u žutoj boji.Toplo se nadam da netko od ekipe ima to kaj meni treba...
Unaprijed se zahvaljujem!
Poz... :icon_thumright:
ivanm:
imam ja tu plastiku al crvenu, dajem ju za smiješnih 50 kn da mi ne stoji, i u zagrebu sam, pa ak vas zanima treba ju samo polakirati u željenu boju..
Ivan0705:
--- Citat: ivanm - 15 Travanj, 2009, 07:23:59 ---imam ja tu plastiku al crvenu, dajem ju za smiješnih 50 kn da mi ne stoji, i u zagrebu sam, pa ak vas zanima treba ju samo polakirati u željenu boju..
--- Kraj citata ---
Imaš P.P.
Ivan0705:
Bog ekipo!
Evo upravo sam riješio i nabavio prednju masku.Dakle ostala je plastika zadnja koja ide oko sica.
Najednostavnije to je onaj cijeli komad oko sica i na lijevoj strani ima bravicu za otključavanje i podizanje sica.Vidim da ću teško nabaviti u
žutoj boji pa ću vas poslušati i kupiti u bilo kojoj boji i onda dat da mi to prefarbaju u žuto.Čekam povratnu info. od ivanm
jer navodno ima ono kaj meni treba.U svakom slučaju sve ponude su dobro došle!
Poz... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju