Općenito > Oprema
nova kaciga?
Doomsday:
Za nju ima kupit šta ti duša želi... Osim onog k*rca ispod brade... :laughing7:
A kakav te vizir zanima...? :icon_scratch:
Punisher:
--- Citat: roby44 - 17 Ožujak, 2007, 13:38:52 ---ovo je bilo iscrpno... thanks doom :notworthy:
kao sto sam i napocetku rekao, mislim da IXS dosta nudi za te novce a i najljepsa je od svih ovdje spomenutih.
jel ima za nju kupit dodatni vizir?
--- Kraj citata ---
Kaciga je skroz lijepa i kvalitetna... uzeo bih ju ja da je bilo nje u Zadru. I cjenovno ti se isplati jer je samo mrvu skuplja od N62 a dobiješ odmah i pinlock (iako za N62 antifog vizir dođe nekih 110kn).
Sliknem ti ja danas svoju N62 (nije čisto crna, a došla me je kao što sam već rekao 817,00 kunića) pa još vidi s obzirom na izgled. Nemaš žurbe :icon_thumright:
roby44:
--- Citat: Doomsday - 17 Ožujak, 2007, 13:42:23 ---Za nju ima kupit šta ti duša želi... Osim onog k*rca ispod brade... :laughing7:
--- Kraj citata ---
bas me briga za taj vrag ispod brade... s njom cu dobit obican prozirni, pa onda bi nekakav crni.
Doomsday:
--- Citat: roby44 - 17 Ožujak, 2007, 14:41:07 ---
--- Citat: Doomsday - 17 Ožujak, 2007, 13:42:23 ---Za nju ima kupit šta ti duša želi... Osim onog k*rca ispod brade... :laughing7:
--- Kraj citata ---
bas me briga za taj vrag ispod brade... s njom cu dobit obican prozirni, pa onda bi nekakav crni.
--- Kraj citata ---
Ima, traži za tu kacigu 'scratch resistant dark smoke prepaired for pinlock' znači zatamnjen i pripremljen za pinlock, pa lipo pribaci pinlock anti-fog vizir na tamni sa onog šta si dobija sa kacigom, ili kupi još jedan pinlock pa ga montiraj...
Jedini problem ti je šta ne možeš vozit kad se počne mračit, pretaman je vizir... Probaj kakav je metalizirani, možda je svjetliji pa se može i po noći s njim vozit, traži za tu kacigu 'scratch resistant mirrored prepaired for pinlock', i taj je lip...
Ma, odi do Šepića, ima pun kua tih vizira za sve IXS kacige, pa traži... :icon_biggrin:
roby44:
ok, javim kad kupim :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju