Tehnički kutak > Tuning skutera

Ide samo na pocetku? :S

<< < (8/9) > >>

cvele60:

--- Citat: ZverkO - 30 Travanj, 2009, 22:50:26 ---Na koliko odprilike km treba menjati kais??
Il je to stvar koliko se stanji..?

--- Kraj citata ---
Remen ti je zreo za zamenu.... :icon_thumright:

Aleks:
Malo sam razmisljao oko ovog problema, ima ljudi sa kevlarom i dosta probusenim deklom i opet se dogadja to...

Dali je moguce da cilindar i klip daju vecu snagu kad su hladni, nego kad se zgriju (s tim ne mislim na pregriju)?

ZverkO:
Svaki scoot kad se zagrije oslabi
Kad je hladnije vreme onda nece da vuce dok se ne digne  :icon_biggrin: temeratura i hladniji zrak ga radi i onda sve 5 al sad kad krene leto.. :redface:
Koliko li ce kineza prokuvati na putu  :dontknow:

Disko Nindža:

--- Citat: ZverkO - 01 Svibanj, 2009, 00:53:15 ---Svaki scoot kad se zagrije oslabi
Kad je hladnije vreme onda nece da vuce dok se ne digne  :icon_biggrin: temeratura i hladniji zrak ga radi i onda sve 5 al sad kad krene leto.. :redface:
Koliko li ce kineza prokuvati na putu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Al ovo mi je ono, oksimoron  :dontknow:

Moj skut u biti super radi dok ga ne odvalim na maksimalnu brzinu, onda poslje kad ga spustim, onda osjetim da slabije vuče!
Danas se vraćam doma i ono, startam na semaforu i kiiilaviiii seeeeeeeee!!!! Sve me sram bilo... fakat, kad se zagrije, ko da vozim 50ccm 4T. Razvrti on njega opet na 90 km/h, ali radije bi da mi skut ide 70 ali da ima start i međuubrzanja.
Vozio sam isti takav od frenda, nikad takvih problema, vozio X8RS od frenda, koji ima ZRAČNO hlađenje pa opet nikad takvih problema...

Drnda:
ocisti variomat, pregledaj stanje rolica i remena, filter zraka, svjecica.. to ti nema troska nikakva a u tome se krije problem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju