Tehnički kutak > Tuning skutera
Ide samo na pocetku? :S
Aleks:
tako se i meni dogadja, prvih par startova je super, a kasnije kao da izgubi nesto okretaja. Skuter je nanovo slozen, rolice i svi federi su novi prakticki, remen ima 3.5k km, tako da je vjerojatno to do zagrijavanja remena. Sad gledam solucije kako najbolje izbusit deklo. :glasses9:
YamahaSpy:
Svakako busenje dekla :icon_thumright: poslije cu pogledat po forumu kako su izbusili deklo za minarelli masinu pa cu se ici bavit sa time sutra.
xtaCy:
ah, imam isti problem.
vozim yamahu aerox 50 ccm, 2004 godište, drugi vlasnik, nekih 5500km, prije nekih 1000km mjenjan remen, rolice, filteri, ulje itd...na motoru je SVE serijski btw blokade su skinute i ide cca 80 km/h (nekad 84 kad se sagnem)
ugl: kad upalim motor vuce ko nenormalan, kad stanem i opet dam gas krene polako ko da se gupi il nema snage ; kad ugasim motor i ponovo ga upalim, on opet ponovo povuce ko nenormalan a kad stanem krene al polako .
kao što sam pročito može bit problem u karbu ili prijenosu ? ja sam mal detaljnije opisao stanje skutera pa ako moze neko dati preciznu "dijagnozu" :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Hvala :icon_tongue: :icon_tongue:
ZverkO:
Dok je ladan super povlaci cim se malo ugreje oslabe performanse a pogotovo na scooterima koji imaju ne kvalitetan remen.
Moj sa starim auspuhom cim ga kresnem sednem i idem propinjati odma prodjem krug kroz grad i scoot mi nece krene...
Sad kad imam auspuh dok se ne zagreje nece krene i posle sve 5
Samo sam primetio kad kecem uz neko brdo sa dvoje kao da mi kvacilo proklizava... :dontknow:
Dali se kvacilo moze sje*ati ako proklizava stavio sam zute federe koje mislim da se pre tvrdi...
Nakon pola sata voznje gradske na mom kvacilu mozes pesi rostilj :redface:
dhorvat:
--- Citat: need_help - 12 Travanj, 2009, 17:31:11 ---pa..ne radi se tu o pol sata voznje pa da ne vuce vise..to se odma primijeti..prakticki samo pri prvome dodavanju gasa vuce...
km ima tek oko 3000tak da...a rolice su ak se ne varam lakse nego prije tak da nisu preteske..
--- Kraj citata ---
Problem je u pomičnoj polutci ili u variomatu :icon_thumright:
Isti problem je bio na Malagutiju kojeg sam slagao kad se variomat nije vračao u početnu poziciju. Odnosno zapinjao je. Probaj izvaditi variomat i očistit apsolutno sve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju