Tehnički kutak > Tuning skutera

Malaguti Firefox lupkanje na leru-???

(1/3) > >>

Losinj:
Znaci kad motor stoji nekaj zvecka,kod dekla,majstor kaze da u bendixu di su neki valjcici fali nesto nisam ga pohvato sve sta je prico,i kaze da je to od toga, dal neko zna dal je to to sta on kaze i sta je to zapravo....dal smeta tao ako lupka i dal moze sto zeznut,ako vozim tako s tim, jer stvarno me zivcira dok lupka..

promjenio bi ja bendix...al zanima me dal mogu da maknem skros alnaser jer iovako i onako ga palim na kurblu???

Drnda:
ma ne vjerujem da je bendix, skini variomat i provjeri da li se kalota moze micati ako je sve sklopljeno, znaci variomat i ono iza sto drzi rolice, jer su ti ako se imalo ima lufta potroslili slideri oni i zbog toga zvecka, tako se meni cuje cim se potrose slideri...

SlowRider:
Bendix nemas, jedino onaj kuplung anlasera na koji je vjerojatno mislio. Najcesce zveckaju slideri od variomata koje bi trebalo odmah promjeniti jer unistavaju variomat.

Mozes skinuti kuplung anlasera, ali ti treba odgovarajuca podloska umjesto njega (3mm). Ja bi skinuo kada vec nije kompletan.

Losinj:
hmmm slajderi nevjerujem bas da su,jer ima cca 500km variomat

--- Citat: SlowRider - 11 Travanj, 2009, 22:02:40 ---Bendix nemas, jedino onaj kuplung anlasera na koji je vjerojatno mislio. Najcesce zveckaju slideri od variomata koje bi trebalo odmah promjeniti jer unistavaju variomat.

Mozes skinuti kuplung anlasera, ali ti treba odgovarajuca podloska umjesto njega (3mm). Ja bi skinuo kada vec nije kompletan.

--- Kraj citata ---

ti kazes kuplung alnasera da bi mogao bit,kako to izgleda,di da nabavim tu podlosku....i da kako mislis nemam bendix sta onda se on zaj#bo illl,,,spominjo je neke cvaljcice kao sto se okrecu pa da ne jedan od neka tri(neznam cega tri) navodno fali

SlowRider:

--- Citat: Losinj - 11 Travanj, 2009, 22:31:06 ---hmmm slajderi nevjerujem bas da su,jer ima cca 500km variomat

ti kazes kuplung alnasera da bi mogao bit,kako to izgleda,di da nabavim tu podlosku....i da kako mislis nemam bendix sta onda se on zaj#bo illl,,,spominjo je neke cvaljcice kao sto se okrecu pa da ne jedan od neka tri(neznam cega tri) navodno fali

--- Kraj citata ---

To je u biti "bendix" kod minarellija i unutra su 3 metalna valjcica, ali ako ih nemas, ne bi trebali proizvoditi cudne zvukove  :icon_scratch:

To ti je ovo:

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=8256&cPath=4_28_288_2480&PHPSESSID=e0de14ab443846bed28120e91dc7652a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju