Općenito > Generalno o skuterima
Kinezi nisu uopće toliko loši!
n0n4m3:
sf2 je brzi od jet forca ..
tko ce s menom na duzi dir pa da vidimo koji ce se kvarit :icon_biggrin:
serijala 50 .. na motoru +150kg .. cca. 250km u jednom danu .. ujutro cca 120 .. popodne nazad istim putem cca. 120 .. nit se pregrijao nit ista .. a isti taj put .. isti motor .. s jednom osobom oko 80kg .. dosla temperatura do crvenog 2 puta , a dobro je ozracen .. bilo par uzbrdica i tako .... a ista godina sf2 .. 2001 g .. tako da sve je to od motora do motora :toothy12:
doritos:
koji si ti specijalac :laughing7:
doritos:
iznad post za smaniu :laughing7:
Kemo_nrg:
--- Citat: MAST3r_77 - 26 Svibanj, 2009, 23:39:45 ---cudmo :icon_scratch: .. znam 4 covjeka sa jetom i nikakvih problem s njim :dontknow: ...
--- Kraj citata ---
ma nije ni meni jasno, ja kad sam ovo sad vidio, nikad nebih uzeo jet forca, mozda je ovo jedan od njih 20 sto se vako kvare, jbg stas, samo sto brete jes fin ;D
MAST3r_77:
--- Citat: Kemo_nrg - 27 Svibanj, 2009, 16:29:06 ---ma nije ni meni jasno, ja kad sam ovo sad vidio, nikad nebih uzeo jet forca, mozda je ovo jedan od njih 20 sto se vako kvare, jbg stas, samo sto brete jes fin ;D
--- Kraj citata ---
ma mislim da stvarno neces imat problema ako ga uzmes.. jer sam eto uonom postu prvi put cuo da kvari jet.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju