Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio diesis-molim pomoć

<< < (4/5) > >>

chris:
Kako za sad stvari stoje izgleda da će stvar riješit nova aprilia atlantic 250. Dosta je već ovga dvije godine vrijeme je za promjenu.

ryder on the storm:

--- Citat: chris - 19 Ožujak, 2007, 19:48:06 ---Kako za sad stvari stoje izgleda da će stvar riješit nova aprilia atlantic 250. Dosta je već ovga dvije godine vrijeme je za promjenu.

--- Kraj citata ---
hm,doobar je to bike, ali ipak razmisli o nexus 250 sp-u! :icon_biggrin: :headbang:

chris:
Hvala na savjetu ali ovo mi je uletilo po sniženoj cijeni (salonski motor) i staro za novo pa baš i ne mogu birati. Daj mi molim te reci dali možda znaš koliko je cijena nexusu?

ryder on the storm:

--- Citat: chris - 21 Ožujak, 2007, 20:22:39 ---Hvala na savjetu ali ovo mi je uletilo po sniženoj cijeni (salonski motor) i staro za novo pa baš i ne mogu birati. Daj mi molim te reci dali možda znaš koliko je cijena nexusu?

--- Kraj citata ---
35500kn

Genesis051:
Nije ni puno, ako je Runner 125 (valjda sam gledao dobar cjenik) 27 (i nešto) 000 Kn... Onda ni Nexus 250 nije puno... Ne znam pošto te došla ta  Aprilia...
U svakom slučaju, vidim da je sve više onih (nas),  koji prelaze na više od 50 ccm...
Tko to zna, jesu li možda bitne godine (?)...  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju