Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio diesis-molim pomoć

(1/5) > >>

chris:
Ponosni sam vlasnik nazovi skutera piaggio diesis
Nakon 1000 km skinuta blokada, skut ide 80 (jako pohvalno pošto imam 120 kg) ali start mu je bio nula. Garancija, reklamacija, servis, dizanje iglice, štelanje ferge, i sad skuter jedva ide 65 uz jedva nešto  bolji start.
I sad vapim za pomoć. Molim sve skuteraše koji imaju bilo kakvu ideju šta da napravim neka pomagaju. Ne bih htio tunirati skut, samo da ga vratim u koliko toliko normalno stanje. Do sada su se već dva stručnjaka izredala na njemu i tvrde da nemože bolje ići. Vrit, pa vozio sam se na njemu i preko 80. Inače skut ima 7500 km, i sve je serijala.
POMAGAJTE

Mr J:
Denso svjecica, opruge na kvacilu srednje tvrdoce (za bolji start) serijske rolice, postelati karb i to je to!

chris:
Hvala na pomoći
imaš možda ideju koja vrijednost svječice, i koje boje opruge (ako to ide tako) sorry ali novi sam.

Mr J:

--- Citat: chris - 15 Ožujak, 2007, 10:33:35 ---Hvala na pomoći
imaš možda ideju koja vrijednost svječice, i koje boje opruge (ako to ide tako) sorry ali novi sam.

--- Kraj citata ---

Opruge ti dodju 3 u kompletu, otraga na kutiji ces imati napisan koef. krutosti "k" za svaku boju, stavis srednje...

A za piaggio vjerojatno ide dugi navoj, oznaka ES, mogao bi skinuti sadasnju svjecicu i napisati koja je...

Ako je dugi navoj kupi Denso W27ES-U -> 20,00 kn ona ti je ista kao i NGK B9ES, a ako je kratki onda uzimas Denso W27FS-U... Nemoj kupovati NGK...

ivanm:
vjerojatno su mu stavili lakše rolice, pošto je težak vozač..
nemreš imat sve.. pomiri se da serijala nemre letit sa 120 kg na sebi.. :nono:
oni su ti složili da bolje čupa a time i krajnja ide dole..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju