Tehnički kutak > Tuning skutera

Hladjenje-aerox?

<< < (4/8) > >>

gumy:
ja si planiram staviti hladnjak od sp, jer mi već sada na nekih 25 stupnjeva temperatura zna preći preko 80c nakon 20ak minuta vožnje...

phantom:
najbolje i ti bilo stavit hladnjak od sp 180 ali trebao bi preuredit prostor iznutra  dakle instalacije,nosače za hladnjak i sl i iskrviti hladnjak koliko je to moguće i onda postoji šansa da ga uguraš čak i bez diranja u plastike jedino šta se preporuča izbužat plastike,izbužat mnogo dodatnih malih rupica al naravno da to estetski lijepo figura......a to sa ventilatorom od kompa pomaže ali to nije dugoročno rješenje

speed:

--- Citat: phantom - 17 Travanj, 2009, 22:38:55 ---najbolje i ti bilo stavit hladnjak od sp 180 ali trebao bi preuredit prostor iznutra  dakle instalacije,nosače za hladnjak i sl i iskrviti hladnjak koliko je to moguće i onda postoji šansa da ga uguraš čak i bez diranja u plastike jedino šta se preporuča izbužat plastike,izbužat mnogo dodatnih malih rupica al naravno da to estetski lijepo figura......a to sa ventilatorom od kompa pomaže ali to nije dugoročno rješenje

--- Kraj citata ---
mozda da se slozi iza prednjeg kotaca,visi je jos uvijek od cyl i ima prirodni oad a i tu se da izbusiti ponesto plastika da ima cirkuliranje bolje zraka

aeroxtuning:
zna li neko dimenzije hladnjaka sa sp-a 180?bio bih jako zahvalan...

SlowRider:
Kad smo vec kod hladjenja, mislim da sam vidio do sada najbolji ventilator za skutere koji nemaju puno mjesta oko kilera. Dimenzije su mu nesto vece od ventilatora za komp, onog od napajanja 12cm.

Kineski quad od 50ccm LC ima taj ventilator. Pokusati cu nabaviti sliku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju