Tehnički kutak > Tuning skutera
Leo Vince ZX - Stage 6 pro replica???
rolly:
Ne..ja sam pred malo imao leovince TT na kitu posuđen,skuter je imao ok start(do 20 kmh) i to je to,poslije se ponaša malo bolje od original auspuha niš posebno,dok replica nema šut na startu jer treba jebački poštelat prijenos al kad uhvati ide skuter ma 50posto bolje nego sa tt,kvaliteta nije na razini al omjer uloženo dobiveno je sigurno najbolji...osim toga te razlike u auspusima nisu izražene toliko na serijalama al na nakitanim skuterima jesu
Aleks:
Je*o vas kit da vas je*o , jel rekao zvjerko da ne namjerava ulozit nista vise od auspuha u skuter?
Je, pa zasto se onda u svakom drugom postu spominje kit? Dajte se malo spustite na zemlju ljudi.
PROOF:
--- Citat: Aleks - 10 Travanj, 2009, 11:33:43 ---Je*o vas kit da vas je*o , jel rekao zvjerko da ne namjerava ulozit nista vise od auspuha u skuter?
Je, pa zasto se onda u svakom drugom postu spominje kit? Dajte se malo spustite na zemlju ljudi.
--- Kraj citata ---
kaj pa se ti pjenis?? covjek je samo reko svoja iskustva kak je njemu bilo sa kitom....
giannelli:
prica se o spuhovima, razlike medu njima se najbolje vide na jacem cilindru, s tim da citas postove i na kraju dodes do zakljucka koji je spuh jaci. :icon_biggrin:
ja bi ako se vec stavlja na serijalu onda uzeo yasuni z, ako nemas toliko para onda pro replicu, to je to, jos je sad yasuni na popustu pa jeftinije izade.
PROOF:
prodam ti ja yasunia :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju