Općenito > Generalno o skuterima
cpi aragon dali uzeti
dino_sk:
a cuj ak je za do trgovine uzmi ga :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: luna500rr - 08 Travanj, 2009, 22:57:52 --- :icon_thumright:
nije trom, ima super spremnik od 8l za gorivo i mislim da ima naprjed na disku i abs i jos nesto super sitnica
vrhunski motor
--- Kraj citata ---
vrhunski skuter je tipa novi runner,sr,nrg,pa ubroji tu i GP1,Aerox i tome slično.
CPI je niža-srednja klasa, po kvaliteti svakog modela. Krenuvši od samog agregata, do kočnica itd.
Nemoj govorit da je nešto vrhunsko kad to nije, iskrivljavat mjerila kvalitete gledajući na cijenu nije baš najbolja opcija.
yems:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Travanj, 2009, 10:50:09 ---vrhunski skuter je tipa novi runner,sr,nrg,pa ubroji tu i GP1,Aerox i tome slično.
CPI je niža-srednja klasa, po kvaliteti svakog modela. Krenuvši od samog agregata, do kočnica itd.
Nemoj govorit da je nešto vrhunsko kad to nije, iskrivljavat mjerila kvalitete gledajući na cijenu nije baš najbolja opcija.
--- Kraj citata ---
ma znam i ja sta valja :)
uvjek sam bio protiv ti ljevi marki ali ova ponuda mi je ok s obzirom na cjene kod nas u bih,
gdje nemas sta kupiti za 600e samo krs..
imam neku apriliu sr 2001 god dobro stanje isto 750e
mozda bolje to da uzmem ???
Losinj:
naravno da je bolje,
a ako uzmes taj cpi budes vidjeo kako ces se pokajat i pocet otvarat teme tu,a nejde mi nikako vamo tamo....kazem ti ako uzmes bude tako ziher :icon_thumright:
skky:
uzmi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju